download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 83/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Производство и сервиз на банкнотоброячни машини ВС 120 - 2Д, ВС 120 - 3Д. Производство на системи и устройства за контрол на достъп и четци, софтуер, турникети. Нестандартна електроника - програмируеми контролери по заявка. Детектори за фалшиви банкноти.
Цялостна поддръжка на компютърни системи и мрежи. Почистване и защита от вируси, троянски коне, спайуер, адуер. Консултации. Диагностика и ремонт на хардуер. Решаване на софтуерни проблеми. Инсталации на софтуер.
Продажба и сервиз на копирна техника, принтери факс апарати с марка XEROX и Brother. Зареждане на тонер касети за всички модели и марки лазерни принтери и копирни машини.
ЕВОЛИНК АД е водеща българска телекомуникационна компания, която предоставя и поддържа широка гама от телекомуникационни услуги. Те са насочени към доставчици на Интернет, широколентов IP достъп и алтернативни гласови телефонни оператори в България.
Структурни Кабелни Системи (СКС), LAN и WAN. Внос, дистрибуция и директни продажби на следните продукти: пасивни компоненти и аксесоари за Структурни Кабелни Системи - HCS; канали за кабелно полагане и аксесоари към тях; кабелни скари, скоби и превръзки; репартитори тип Krone и аксесоари за тях; оптични пач корди, оптични муфи, оптични медия конвертори. Дистрибуция, инсталация, обслужване и поддръжка на: телефони и телефонни централи, охранителна и пожароизвестителна техника, видео наблюдение.
Продажба на компютърни компоненти и системи, преносими компютри - Toshiba, Fujitsu Siemens, ACER, HP, асемблиране на компютри; продажба на периферия - LCD и TFT монитори, лазерни, матрични и мастилено-струйни принтери. Доставка на консумативи за принтери, пълнене на тонер касети. Дилър на копирни машини "Toshiba", доставка на консумативи и части за тях. Продажби и доставки за цялата страна и на офис консумативи-фото хартии за принтери, принтерни хартии и др.
СОНИТА Консулт ЕООД е лидерът на българския пазар за управленски информационни системи. Фирмата е създадена през 1990 година и основните й сфери на дейност са: консултации в областта на финансово-счетоводната дейност; консултации в областта на информационните технологии и автоматизирани системи за управление на бизнеса; разработване и внедряване на автоматизирани системи за управление на финансово-счетоводната и производствена дейност.
Системен анализ – консултантски услуги в областта на околната среда, индустрията, енергетиката – в частност енергийни и екологични анализи, прогнози, експертизи, проекти (EMAS ISO 14001). Технически услуги в индустрията – инженеринг на системи за управление на технологични процеси, приложен софтуер, системи за контрол на параметри на околната среда. Създаване на нови продукти - приложен софтуер, технически средства.
Да имаш сайт не е достатъчно. Впечатлението, което прави сайтът ви, може да послужи като магнит за привличане на бъдещи партньори, както и като катализатор за развитието на отношенията с тях. Ние ще направим уеб сайта ви привлекателен и предлагащ ценно съдържание. Успехът на Вашия Интернет проект зависи не от красивия дизайн или сложното програмиране, дори не от количеството пари, похарчени за реклама. Успехът на Вашия сайт се определя от подробното и последователно изпълнение на необходим комплекс от задачи.
ДСМ ООД е лидер в областта на Интернет и комуникационните технологии за Русе и региона. Ние предлагаме най-доброто съотношение качество-цена при доставка на интернет. Чрез мрежата ни се достига не само до Интернет, а и се осъществяват Видеонаблюдения, IP-телефония, VPN - канали, On-line радио.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.