download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 82/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Продажба и сервиз на компютри - нови и втора употреба. Продажба и сервиз на принтери, изграждане и обслужване на мрежи. Директен вносител на системи за видеонаблюдение, охрана.
Ладжър е българска ИТ компания, специализирана в проектиране, разработка, поддръжка и интеграция на софтуерни приложения. Работи в три основни направления - решения, уеб сайтове и специализиран софтуер и предлага услугите консултиране, одит, бизнес анализ, дизайн, интернет маркетинг, оптимизация за търсещи машини, тест за ползваемост.
Предлагаме ви оптимални решения за най-добрите компютри в съотношение цена-производителност-качество. С пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване. Възможност за абонаментна поддръжка и посещения на място. Заповядайте в магазина ни където заедно с нашият екип ще изберем най-добрата конфигурация за вашите нужди. Ще ви представим пълно решение - не само компютър, а и всички необходими аксесоари към него. Предлагаме също интернет със скорост по ваше желание.
Проектиране. Изграждане на структурни кабелни системи /пасивно и активно оборудване/. Конфигуриране на локални мрежи, маршрутизатори, защитни стени /firewall/, Proxy server. Windows или Linux базирани файлови съвъри, Domain Controllers. Доставка, монтаж и конфигуриране на Офис телефонни централи с пълно обслужване на клиента. Системи за контрол на достъпа VoIP. Комукационни решения.
Фирмата извършва: инсталация и продажба на алармени системи, системи за контрол на достъпа, системи за управление, системи за видеонаблюдение и охрана, охранителни камери, камери за наблюдение; управляеми системи за баня, монтаж, настройка и поддръжка на специализирани електронно управляеми системи за баня: сауни и джакузи на фирмите Albatross, Hydropool; проектиране на уеб сайтове, уеб дизай и създаване на информационни системи.
Производство на уреди за измерване, контрол и управление - датчици за температура, налягане, влажност и т. н. Термометри и PID терморегулатори с аутотюнинг, процес-индикатори, контролери за управление на сушилни, дозатори, електронни разходомери и коректори за налягане. Системи за контрол на концентрацията на взривоопасни и токсични газове. Модули за галванично разделяне и искробезопасни защити. Представителство на водещи фирми в областта на измерване, автоматизация и контрол.
Внос и търговия с компютърна техника и офис обзавеждане. Изграждане, поддръжка и оптимизация на мрежи.
КонсултКомерс e компания за производство на софтуер с офиси в Пловдив, Колорадо Спрингс и Сан Франсиско, САЩ. От 1996 година насам екипите на фирмата разработват програмни продукти по индивидуални поръчки на компании от всички точки на света. Собственост на фирмата е сайта за Пловдив и региона plovdivguide.com
Продажба на хардуер и софтуер.
Дот Медиа е софтуерна фирма специализирана в разработката на интернет приложения. Извършва: разработка на интернет сайтове и web софтуер, уеб базирани програмни системи, разработка на игри, 3D визуализации и дизайн, софтуер за мобилни устройства.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.