download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 76/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да имате атрактивен, ефективен и лесен за използване уеб сайт. Без значение дали сте индивидуален професионалист или сте в състава на мултинационална корпорация, ние ще ви предложим най-подходящото уеб решение.
Компютърни конфигурации на добри цени, зареждане на всички видове принтери и консумативи за тях - рефили, тонери и глави, продажба и доставка на място копирна и принтерна хартия, компютърен набор, абонаментна поддръжка на компютри, медицински софтуер за гр. Ямбол, WEB дизайн.
Bgwebsite – Уебдизайн на високо ниво – изработване на уебсайт с професионален уеб дизайн на ниска цена. Ние Ви предлагаме огромен каталог с дизайнерски решения, от който можете да си изберете най-подходящият за Вас дизайн. Вашият уебсайт ще бъде изключителен и то на ниска цена.
IBM Premier Business Partner. Пълната гама информационно-технологични системи, принтери и софтуер. Предлага, инсталира, подържа и обслужва локални мрежи, POS терминали (касови апарати), сателитни телекомуникации, структурно окабеляване и услуги в областта на решенията за електронно разплащане на сметка в сметка.
Изграждане на интегрирани системи за решаване на бизнес проблемите на клиентите със средствата на съвременните информационни технологии; разработка и реализация на комплексни мрежови системи на базата на модерни технологии: Gigabit Ethernet, Voice over IP, Internet/Intranet; консултантска дейност и системна помощ в областта на информационните и комуникационните системи; доставка и инсталация на компютърна и офис техника, гаранционно и извънгаранционно обслужване; изграждане на структурни кабелни системи; обучение.
Графичен и web-дизайн, предпечат, печат, софтуерни и хардуерни решения.
Специализиран сервиз за офис техника. Ремонт в офиса на клиента на принтери, копирни машини и факс апарати. Зареждане на тонеркасети за принтери, факсове и копири. Продажба на офис техника и консумативи. Продажба и сервиз на телефонни централи.
ЯмболНет е първия лицензиран доставчик на кабелен интернет за територията на град Ямбол (лиценз Nr.117-02468).
Екипът на BOSS коренно промени начинът за предлагане на технически услуги. Ние осигуряваме рентабилни технологични решения, които работят в мрежи от всякакъв тип. Нашата превантивна поддръжка, наблюдение от разстояние и абонаментни услуги, поддържат Вашите бизнес системи винаги на оптимално ниво. Във време на непредсказуеми заплахи, BOSS изгражда сигурни прегради и защити, за да предпази Вашите бизнес данни и системи. Процедурите и техниките на BOSS, бързо спасяват вашата информация и изваждат системите Ви от затрудненото положение.
POS терминали и оборудване за ресторанти, барове, хотели, бензиностанции и други търговски обекти. Официален дистрибутор за България, Румъния, Сърбия на продуктите на фирма POSIFLEX inc.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.