download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 61/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Антени за интернет 2.4GHz, 5.8GHz 802.11b, IEEE 802.11b, WLAN, Wireless Local Area Network, WiFi, antennas, anteni, безжичен достъп до интернет.
Внос, продажба, гаранционен и следгаранционен сервиз в цялата страна на дигитални копирни машини, широкоформатни (инженерни) копирни машини, многофункционални устройства, пълноцветни копирни машини, лазерни черно-бели и цветни принтери, факс апарати с марките KONICA MINOLTA и REX-ROTARY.
Най-големият сайт за безплатна икономическа информация и финансови анализи, новини от българските и международни борси, както и коментари от специалистите в бранша.
Разработване на software за Windows.
Продажба на компютърни с-ми и модули - нови и втора употреба. Консумативи - оригинални, неоригинални, рециклиране, профилактика. Мрежи - изграждане и поддръжка. Сервиз на всякаква компютърна и офис техника - компютри, монитори, принтери, копирни машини и др. Абонаментна поддръжка на място при клиента. Изработване на нтернет страници. Интернет. Продажби на ЛИЗИНГ.
Софтуерни продукти за административната дейност. WEB Маркетинг, хостинг, регистър.
Сравнително нова фирмена стратегия за развитие в областта на IT технологиите и селското стопанство. Висококфалифициран персонал, европейски стандарти на предлаганото качество. Глобални IT решения за вашият бизнес.
Оторизиран търговски и сервизен дилър на Xerox за България. Продажба, сервиз, инсталиране и доставка на продуктите на Xerox в цялата страна.
Фирмата поддържа единственият Интернет Справочник на град Русе. Тук ще намерите полезна информация за града - бизнес справочник, адреси за забавления, хотели, свободни работни места и други и при това напълно безплатно. Всеки има възможност да добавя малки обяви. Нови неща по сайта: новинарска секция с актуални новини от Русе и региона, Русенски форум /съвместно с dir.bg/, запознанства /съвместно със Svalki.com/ и Културен афиш на град Русе. Всичко за Русе в един Справочник!
Linux Business Solutions (LBS) е софтуерна компания за разработка и внедряване на софтуерни решения под отворен код, които подпомагат клиентите в посрещането на техните ключови потребности и изпълнението на стратегическите им цели и гарантират адекватна и своевременна реакция на предизвикателствата на IT-пазара. Основавайки се на професионалните умения на своите специалисти и най-високите стандарти в бранша, компанията цели създаването на силни конкурентни предимства на клиентите си като идентифицира възможностите за спечелване на нови източници на приходи за техния бизнес и добавя оригинални характеристики към тяхната гама продукти или услуги. Като фокусира усилията си в три области на експертни познания - надеждни технически решения, ERP-система и квалифицирано обучение, Linux Business Solutions създава възможности пред своите клиенти за постигане на висока рентабилност, гъвкавост и трайно пазарно лидерство.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.