download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 62/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Ние ще изградим Вашия web-сайт, който ще е достъпен в целия свят. Ще Ви отворим вратата към един незавоюван от Вас досега пазар. Ще Ви предоставим възможност за безплатна реклама до милиони потребители по света и връзка с необятните възможности на Интернет.
Разработка на програмни продукти за туризма. Хотелска система "ASTour".
Компютри, принтери, монитори, LAN Интернет, изграждане на локални мрежи, телефонни централи и телефони на Panasonic.
Маркетинг и реклама в Интернет, обучение за създаване на собствен бизнес в Интернет, работа от дома, оптимизиране на сайтове, регистрации в търсачки, е-книги, Интернет-бизнес от дома, генериране на идеи, създаване на собствен продукт, бюлетин и рекламно-информационно списание; изработване на Web-сайт, безплатни онлайн промоции и реклама, плащания с кредитни карти от целия свят, регистрирации в търсачките, маркетингови стратегии, тактики техники, готови решения за е-бизнес, е-книги, консултации, помощ, материали, софтуер.
PalmROOT се занимава с разработката на приложен софтуер. Програмните продукти на фирмата целят пазара на Magic the Gathering потребителите в страната и чужбина. PalmROOT стои зад серията програми MTG Studio. MTG Studio - Deck Editor MTG Studio е редактор на декове (тестета от карти) за играта Magic the Gathering®. Продуктът има разнообразни възможности за създаване и редактиране на декове (търсете по различни критерии, филтри и дефинирани от потребителя групирания). MTG Studio е програмата, от която всеки (дори и начинаещият) играя се нуждае. Интиутивният и многофункционален интерфейс лесно ще се впише във Вашите изисквания. Една от уникалните възможности на този продукт, е възможността за отваряне и редактиране на много декове едновременно. MTG Studio е напълно БЕЗПЛАТНА (без регистрациа и времеви ограничания). Програмата има пълна (повече от 12'000) база данни с дефиниции на карти. Последната версия на продукта и актуализации са достъпни на официалната страница на MTG Studio: http://www.palmroot.com.
Търговия с компютри, принтери, скенери, мултимедия, цифрови камери, консумативи, копирни машини и офис техника, сервиз, регистрация на домейн, хостинг, доставка на Internet.
При нас можете да намерите ВСИЧКО за административно-информационното обслужване на Вашият търговски обект (магазин/ресторант/склад). Елате и ще Ви консултираме още от избора на правен субект, през регистрация, по време на цялата дейност и до закриването. касови апарати електронни везни кантари екафп счетоводство регистрация на фирми pos системи компютри хартиени ролки консумативи доставка софия ихтиман сервиз ремонт поддръжка бар-код щрих-код етикети четци четец складови програми склад магазин ресторант.
Произвежда CD-R /компактдискове/ без запис.
Фирмата се занимава с разработване на заведения от професионалисти в бранша, създава менюта и разнообразието в тях. Обучава персонала на високо равнище. Предлага консултация за оборудването на заведението. Предлага контакти с преуспяващи фирми за доставка на бар-обзавеждане.
Corporate websites and web marketing solutions.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.