download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 63/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Фулсофт е софтуерна фирма с доказани практически умения в проектиране, разработване, разпространение и поддръжка на софтуерни решения за различни области от човешката дейност. Внедрени и доказали своята ефективност са: Софтуер за СКЛАД на ЕДРО, за СУПЕРМАРКЕТ 2-6 каси, за РЕСТОРАНТ, за ХОТЕЛ, ФИНАНСОВА КЪЩА, ОБМЕННО БЮРО, за АПТЕКА, БОЛНИЧНА АПТЕКА, за СЧЕТОВОДНА КЪЩА, програмен продукт за управление на ПРОИЗВОДСТВЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ, за попълване на бланки за ФИСКАЛЕН ЦЕНТЪР, за приемане и заплащане на мляко в МАНДРА, за БЕНЗИНОСТАНЦИЯ и др. Фулсофт е една от малкото български фирми, разработчик на софтуер за мобилни апарати - ПЪРВИЯ Bg/En и Eg/Bg речник за GSM 10 000 думи.
Основната цел на РАиС Консулт ООД е предлагането на комплексни услуги и решения в областта на информационните технологии. Управление на ИТ проекти и системна интеграция: Проектиране и внедряване на информационни системи и бази данни; Управление на проекти в областта на ИТ; Успешна организация и управление на проектни екипи; Системен анализ; Управление на рискове, свързани с проектите; Проектиране и изграждане на мрежи; Управление на промени; Сигурност и архивиране на данни и системи; Планиране и реализация на процеси за управление на качеството; Консултации за изграждане на софтуерни решения; Измерване на ефективността на проектите и тяхното управление; Изграждане на ИТ отдели и обучение на екипи; Избор и внедряване на софтуерна система за управление на проекти; Анализ на дейността и подобряване на ефективността на ИТ отдели.
Фирма МЕГАПЕКС се намира в Москва, Русия и има следния предмет на дейност: 1. Транспортна и спедиторска дейност по релацията Русия-България-Русия; 2. Експорт импорт на товари от Русия за България и от България за Русия; 3. Визови услуги. Издава покани за Визи за Русия на български шофьори и бизнесмени.
Ремонт на преносими копютри. Ремонт, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на компютърна техника. Изграждане и администриране на компютърни мрежи. Покупка, продажба и инсталация на компютърни модули: RAM, HARD DISK, VIDEO CARD, SOUND CARD, MULTIMEDIA, SOFTWARE, HARDWARE, DDR, MEMORY, HDD, CHIPSET, LAPTOP, NOTEBOOK, PCMCIA, CASE, LCD, TFT, CRT, MONITOR, MOUSE, KEYBOARD, DVD, CD-ROM, CPU, LAN, SPEAKERS, COMMUNICATION, ADAPTER, PRINTER, SCANNER, ACCESSORIES, MOTHERBOARD.
ХАРИС ERP - Личен състав, ТРЗ, Склад, Фактуриране, Дневници по ДДС, Рецепти, Производство, Счетоводство, Трудова медицина, Оценка на риска, Графици, Форма 76, Контрол на достъпа, Кандидати за работа, Електронни заявки за отпуски. New Law - система за отчитане на труда на адвокатите за Адвокатска кантора. MediCare Prof система за обслужване дейността на заводска медицинска служба, Трудова медицина и оценка на риска. Софтуер за заложни къщи.
Изложби и панаири, конгресен туризъм, организиране на семинари, корпоративно туристическо обслужване, почивки на море и на планина; екскурзии в страната и чужбина; хотелски резервации в страната и чужбина за индивидуални туристи и групи; ловен, еко, селски туризъм; балнеология; самолетни и автобусни билети с намаления; автобуси и коли под наем, застраховки, настаняване, ваканция, планина, хотел, частна квартира, семеен хотел, екстремен спорт, велотуризъм. Преводи и легализации. Culture and art tourism in Bulgaria and abroad. SPA tourism, individual programs, 1,2 or 3 days excursion in Bulgaria with car and VAN, Air and Bus tickets. Wine tours. Hunting.
Доставчик на кабелен интернет за София за сега в кваталите Надежда, Толостои, Свобода, Банишора и Фондови жилища, отлични финансови условия.
Вносител на компютри втора ръка. Продажба на компютри втора ръка. Консултации по техническа поддръжка на компютърни системи. Гнционен и извън гаранционен сервиз на компютърни системи.
Разработка, внедряване и поддръжка на софтуер за управление на складове, производство, търговски обекти, връзка с отдалечени офиси. Генериране на интернет каталози на базата на номенклатурата в програмата.
Фирмата е оторизиран дистрибутор на Hewlett-Packard, IBM, Xerox, LEXMARK, APC, Novell, Samsung, AMD, Norman.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.