download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 75/105 (1041 фирми общо)следваща >>
СОНИТА Феникс ЕООД предлага на своите клиенти следните професионални услуги: анализ, проектиране и внедряване на цялостни управленски информационни системи; проектиране, разработка и внедряване на специализирани софтуерни продукти; консултации и обучение на потребители и администратори.
Предлагаме консумативи за принтери и копири - оригинални и съвместими. Официален вносител на KMP за България. Презареждане, рециклиране, изкупуване на тонер касети и DJ глави. Поддръжка и сервиз на принтери. Резервни части, наливни мастила и тонери на най-високо качество. Безплатна доставка.
БОРА Солюшънс разработва, разпространява, консултира, внедрява и поддържа фамилията програмни продукти BORA Business Solutions. БОРА Солюшънс изпълнява проекти и решения с разгръщане на Microsoft Windows сървърната среда, SQL Server база данни, изграждане на приложения, услуги и поддръжка на средата; БОРА Солюшънс е център за висококачествено компютърно обучение на професионалисти и крайни потребители по продукти и технологии на Microsoft в България. БОРА Солюшънс, като Microsoft Certified Dealer, проучва потребностите, консултира лицензирането и доставя продуктите на Microsoft в България за изграждане на ефективни информационни решения.
Zhikart студио - Варна Ви предлага: професионален web дизайн, проектиране, изграждане и подръжка на вашия нов Интернет сайт, статични и динамични Интернeт сайтове, flash и 3D анимации, презентации в Web и на CD, изработка на рекламни банери и логота (фирмени знаци), цифрова фотография, видеозаснемане. Разполагаме с готови дизайни за Интернeт сайт, което ще улесни вашия избор. Очаквайте всяка седмица по един нов дизайн, а също и безплатни опции и услуги. Въведохме и нова услуга "Web дизайн за всеки", която ще задоволи и клиентите ни с по- нисък бюджет. За повече информация посетете www.zhikart.com. Доверете се на Студио Zhikart. Ние ще ви направим част от глобалното пространство. Нека Ви забележат.!
Структурно окабеляване: пасивни компоненти за компютри и телефон; Активно оборудване: маршрутизатори, комутатори; Софтуер за компютърни мрежи. Системи за сигурност: Алармени системи и СОТ, Пожароизвестяване, Видео наблюдение, Контрол на достъпа. Комуникации: Модеми -HDSL, LAN, WAN, Internet, Телефонни централи, Оптични и медни кабели и трасета.
Служба по трудова медицина. Софтуер за служби по трудова медицина. Софтуер за ОПЛ, специализирани практики, МЦ, ДКЦ, клинични лаборатории - одобрен от НЗОК.
Консултации в сферата на екологичното земеделие и животновъдство. Информационно осведомяване за живота в Българските села - селски туризъм, агробизнес, новини, екскурзии, имоти в селата, обяви за селскостопанска продукция, контакти с чужди фирми и др.
Доставка на софтуер за образна диагностика и телемедицина по DICOM 3 стандарт. DICOM Server и Dicom Viewer.
Проекиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на компютърни мрежи, Интернет доставка на територията на Плевенска област, Продажба и сервиз на комуникационна техника и компютърни системи. Инсталиране и поддръжка на следните операционни системи Dos, Windows, Linux, FreeBSD, Графичен дизайн, предпечат и уеб дизайн.
Бексаут ООД е българо-шведска ИТ фирма, която има амбицията да осигури всичко за едно пълноценно интернет присъствие - професионален уеб дизайн и уеб хостинг на сайтове, регистрация на домейни, реклама и маркетинг.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.