download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 79/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Производство на антени за wireless link 2,4 GHz, 5,2 GHz, WLAN решения, стандарти IEEE 802.11b IEEE 802.11a, IEEE 802.11g
Разработване на софтуер за: извършване на преводи с помощта на компютър; библиотечно-информационни системи; защита на информацията в компютрите и мрежите; складово стопанство; GSM банкиране; управление на проекти; стоматолози; разкрояване на PVC дограма; информационни сиистеми за качество; други по поръчка на клиенти.
WiN ООД предлага комплекни решения в областта на информационните технологии включително - създаване на динамични интернет сайтове, електронни магазини, промоция и реклама в интернет, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи, охранителни системи за видеонаблюдение.
Регистрация в Търсачки. Оптимизиране и популяризиране на уеб сайтове. Уеб маркетинг и реклама. Повишаване и поддържане на Google Rank.
Райс ЕООД е официален търговски и сервизен представител на Коника Минолта. Извършва доставка и сервиз на офис техника и консумативи KONICA MINOLTA.
Асемблиране и търговия на компютърни системи. Търговия с модули, периферия, аксесоари и консумативи. Търговия с копирна техника. Upgrade (обновяване) на стари конфигурации, модули и периферия. Монтиране и настройка на модули и периферия. Инсталиране и настройка на софтуер. Изграждане и поддръжка на локални мрежи. Интернет достъп по кабел (само за гр. Варна). Уеб дизайн и поддръжка на уеб страници. Обслужване на място при клиента. Абонаментен сервиз на компютърна техника. Цялостно проектиране и изграждане на офиси. Консултации. Изгоден лизинг. Гаранционна и извънгаранционна поддръжка, сервиз.
Лаб Нет ООД - разработване, внедряване и поддръжка на медицински софтуер за клинични лаборатории и извършители на специализирана болнична и извънболнична медицинска помощ.
Продажба, обновяване и сервиз на нови и втора употреба компютърни системи, стоки на кредит, сервиз на GSM апарати, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи, консултации, счетоводство и обслужване на кредити.
Фирма СПИЙДНЕТ. БГ ООД извършва доставка на интернет на териториата на община Дружба по LAN мрежа и на териториата на град София с кабелни модеми. Фирмата извършва структурно окабеляване и сплайс и сертифициране на оптични кабели.
Фирма БГБ Системс ЕООД извъшва доставка на телекомуникационни и интернет услуги. Целенасочено в трудно достъпни райони и населени места. Изградено покритие в райони около Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Димитровград. Населени места с изградена интернет мрежа към края на Октомври 2005: с. Беляковец, с. Пушево, с. Балван, с. Деветаците, с. Габровци, с. Димитровци, с. Вишовград, с. Костиево.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.