download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 93/105 (1041 фирми общо)следваща >>
ЕРОН ЕООД е създадена през 2006г. в гр. Габрово. Дейността на фирмата е търговия с компютърна и офис техника, консумативи, сервиз, рециклиране, зареждане на касети за принтери. От 2007г. фирмата се занимава и с предпечат и печат на етикети на самозалепваща хартия (стикери) за етикетиране на различни по вид стоки съгласно изискванията на българското законодателство. Етикети на самозалепваща хартия: Черно бели или в цвят. Размери: по желание на клиента. Технологията на печат: лазерна или inkjet, резолюция до 1200x1200dpi. Пълноцветен печат върху CD и DVD: Технологията на печат: inkjet, резолюция до 1200x1200dpi.
АБИЛИКС ООД работи в областта на Интернет технологиите от 1999г. От стартирането на дейността си до този момент фирмата е разработила над 300 интернет решения, за организации, работещи в различни сфери на стопанската дейност. През 2001 г. на есенния Международен технически панаир бяхме наградени със Златен медал, за представеното от нея радикално ново и уникално по своята същност софтуерно решение за управление съдържанието на Интернет сайтове – MARKET®WebBuilder Наред с високоефективните уеб разработки, развиваме своята дейност и в разработването на различни видове софтуерни решения по поръчка.
Интернет и онлайн телевизия.
PC MAX - Продажба и сервиз на маркова компютърна и офис техника, нова и втора употреба
СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА РАДИОКОМУНИКАЦИИ И РАДИОСТАНЦИИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ И ОХРАНА(СОТ) КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И МРЕЖИ ОЗВУЧИТЕЛНИ И ОПОВЕСТИТЕЛНИ СИСТЕМИ СЛЕДЯЩА СИСТЕМА- GPS ТЕЛЕФОННИ ЦЕНТРАЛИ И ТЕЛЕФОНИ
Онлайн магазин за нови лаптопи, настолни компютри, монитори, принтери, скенери, компютърна техника, периферия, аксесоари на най-добри цени.
BeamYourScreen специализира в сферата на софтуерните програми за споделяне на една работна среда в реално време чрез интернет. Продуктите на компанията са както следва: BeamYourScreen - предназначен за провеждане на онлайн срещи, търговски презентации и демонстрации, онлайн обучения и семинари; Beam2Support - предназначен за осъществяване на бърза и лесна онлайн дистанционна поддръжка чрез интернет; Beam2Present - HTML базиран, предназначен за провеждане на търговски презентации и демонстарции.
Фирма ZigТelemetry ЕООД е водеща в областта на индустриалната електроника в България. Основна дейност е разработка и производство на нестандартни индустриални електронни устройства. Доставка, монтаж и сервизно обслужване на КИПиА и промишлена техника. Ние предлагаме на пазара уникални телеметрични решения спомагащи за по-лесното и безопасно водена на производствените процеси в предприятията и заводите.
• Проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа • Асемблиране на компютърни конфигурации. • Внос и дистрибуция на компютърни компоненти, охранителни платки и охранителни камери. • Сервиз на компютърна и офис техника. • Проектиране, изграждане и поддръжка на мрежи. • Комплексна консултантска дейност в сферата на информационните технологии.
Доставчик на образователни услуги в областта на водещите информационни технологии и стандарти. Организиране на компютърни курсове: Програмиране на Java, Java Web Programming, UML, XML, Уеб дизайн, компютърна грамотност. Обучение със свободен софтуер. Разработка на софтуер. Услуги в областта на уеб дизайна и програмирането.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.