download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 66/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Сервиз на компютри и периферия. Внос на компютърна техника. Продажба на нови и употребявани компютри и периферия техника. Гаранционна и следгаранционна поддръжка.
Производство на богата гама електронни трансформатори за неонови реклами.
Производство на електронни устройства: индуктивни, фото, оптоелектронни, магнитни и капацитивни датчици (сензори); цифрови времерелета (таймери, релета), броячи, броячи на метри, оборотомери, скоростомери и друга електроника.
Търговия с промишлени и хранителни стоки, сeрвизна дейност, микропроцесорна техника, компютри, соларни панели, производство на електронна техника по поръчка, монтаж на печатни платки и др.
Дистрибутор на продукти на фирмите Raymarine, Simrad, C-Map и AC Marine. Занимава се с доставка, поддръжка и ремонт на корабно и яхтено радиосвързочно и навигационно оборудване. Доставка и ремонт на радари, ехолоти, жирокомпаси, автопилоти, укв радиостанции, gps, картоплотери, разговорни уредби, импулсни захранвания.
Линукс Бизнес Сълюшънс е софтуерна компания за разработка и внедряване на решения под отворен код, които подпомагат клиентите в посрещането на техните ключови потребности и изпълнението на стратегическите им цели и гарантират адекватна и своевременна реакция на предизвикателствата на IT-пазара. Като фокусира усилията си в три области на експертни познания - надеждни технически решения, ERP системата ABAS и квалифицирано Linux обучение - компанията създава възможности за постигане на висока рентабилност, гъвкавост и трайно пазарно лидерство. ЛБС е изградила отношения на взаимна подкрепа с партньори със стабилен бизнес профил и високи технологични стандарти - IBM, SuSE Linux AG, ABAS Software AG за да предостави на клиентите си първокласни продукти, услуги и поддръжка.
Внос и търговия на едро с електронни компоненти. Основни продукти - диоди, транзистори, светодиоди, тиристори, триаци, регулатори на напрежение. Количества на склад. Предлагаме нови и качествени компоненти.
Производство на едностранни и двустранни печатни платки. Производство на печатни платки за SMD монтаж - горещо изравняване и фотомаска. Извършваме химично отлагане на никел - злато. Галванично отлагане на никел-златни, сребърни, паладиеви и паладий-златни покрития.
Продажба, сервиз и ъпгрейд на компютърни системи, модули, периферия.
Търговия на едро и дребно с домакински електроуреди - телевизори, перални, хладилници, бойлери и уреди за отопление на твърдо гориво и ток. Внос и продажба на домакински уреди със собствена търговска марка "АМИГО" - мини печки, бойлери, газови котлони, готварски ел. и комбинирани печки.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.