download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 68/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Произвежда марката Elite. Продажба и внос на битова техника - Philips, Sony. Производство на домакински прибори и съдове - Стара Загора.
Производство и търговия с оборудване за кабелни телевизионни мрежи. CATV усилватели, конвертори и др.
Проектиране доставка, изграждане и абонаментен сервиз на: Сигнално-охранителни системи, Пожароизвестителни системи – амалогови и цифрови, Корабни системи за пожароизвестяване, Пожарогасителни системи, Системи за контрол на достъпа и работното време, Системи за видеонаблюдение и контрол, Структурно окабеляване, Периметрова охрана, Хотелски системи за контрол на достъпа, Хотелски системи за енергоспестяване, Аварийно осветление, Хотелски озвучителни системи,, Паркинг системи за достъп, Домофони и видеодомофони.
Занимава се с производствена дейност в областта на елетрониката и електротехниката. Основната дейност е производството на конфекционирани кабели, шнурове и помощни кабели за автомобили. За производствени нужди разполага с помещения с площ над 300 кв. м., като в момента се строи нова производствена база на площ около 2 500 кв. м. в непосредствена близост до гр. Бургас. Продукцията е сертифицирана по VDE и T&Uuml;V - Германия. В момента тече процес по сертифициране и по други европейски и световни стандарти. Фирмата работи само с утвърдени и сертифицирани български и европейски доставчици на материали и машини за производството.
Водоподготовка, водоочистка.
Производител на заземителни устройства /колове, шини/. Търговия на едро и дребно с богата гама електро-инсталационни материали - кабели, електромери, табла, електроапаратура, електроизолационни материали и много др.
Разпространение на PC и конзолни игри. Издател на списание Neogamer. On line store: www.bgStore.com. Изключителен вносител и разпространител на: UbiSoft - software, Cenega - software, Logic3 - аксесоари, Saitek - аксесоари, Prism Leisure - software. Медийна Къща ЕООД е собственик на търговските марки: Компютърен Свят, Neogamer, www.bgstore.com
Продажба на хардуер и софтуер.
Фирмата е официален вносител на Transcend Information Inc. - производител на стандартни и специализирани памети за компютри, дигитални фотоапарати, GSM апарати, рутери, суичове, принтери и др.
Комуникационни решения на база GSM мрежи - предаване на сигнали за събития (аларма, пожар, нахлуване) чрез SMS. Дистанционно управление на обекти. Системи за събиране и предаване на данни. Системи с използуване на GPS приемници - следене и локализиране на обекти и товари.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.