download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Те потребителите са само за ядене

<1 2 3 4 5 6 7 >

Автор
Съобщение
boy4o
Чет, 29.04.10, 22:37

RE: RE: RE: Те потребителите са само за ядене

” Аз пък не знам форум , без модератори, които всекидневно следят, за подобни гадинки ( освен тука де )
 
Не съм сигурен дали си забелязала, че ние тук вече сме сформирали кохерентна общност. Сами си вършим модераторската работа. И някой иска да ни иска заплащане за това, че вършим и тази работа.
 
Забавно!
anonymous
Чет, 29.04.10, 22:42
Както аз разбрах премиума е бил свързан с форума зашото 1-во сайта и форума са едно цяло и 2-ро заради спиране на спама.... преди време някой беше предложил поне пробно да си има един раздел свободен както е с чата но за сега няма промяна... големи надежди има в новата версия на сайта... ще чакаме и ще видим...
танясекс
Чет, 29.04.10, 22:47
Гледайте малко ФОРУМИ Шотовете сега ги направих !

Гледайтиииииииии,завиждайтииииии,



Съобщението съдържаше нецензурни обръщения и бе редактирано

редактиран от танясекс на 29.04.10 22:49
редактиран от stefankr на 29.04.10 22:51
phrozencrew
Чет, 29.04.10, 22:48

RE: RE: RE: Те потребителите са само за ядене

” Аз пък не знам форум , без модератори, които всекидневно следят, за подобни гадинки ( освен тука де )
Много мразим тъпи модератори! Аман от модератор, дето днеска гаджето му ходило на кино с друг пичага или пък модератор дето много му било топло айрянчето за мастиката. А па модераторчета с връзки - те ей тия са най-големите лай*енца! Много смислени форуми съм напускал заради избора на смотани модератори... кални, туристи, марксисти, пепрудки и ленинисти... да си гледат кефа!
Мега много мразим модератори! Де що е модератор все е боклук!
А па още повече от това мразим да ни цакат с рекламни линкчета... Ам колко хитро ни залъгват и после хоп си фанал некоя гад от рекламката. Ай сиктир!
На мен ми е много приятна компанията, дето се навърта тук. А тълпи от туристи зная къде да си намеря и то безплатно във всеки един момент! Харесвам качество пред количество, както и уважение пред търпимост!
танясекс
Чет, 29.04.10, 22:52
Еййй ...... Аз ако ви стана модераторка, и мен ли ще намразиш бре

phrozencrew
Чет, 29.04.10, 22:58
Е, баш тебе не! Ти си пиленце и обичаш човеците! А понякога съм те гледал болезнено справедлива, друг път гад от околовръстното, обаче винаги с търпимост! От де това спокойствие, не знам!
Всъщност е посъзнантелна симпатия, независима от пола.
dhtj
Чет, 29.04.10, 23:23
froz, като толкова мразиш модераторчетата що не им хакваш форумите
Преди време Еди беше се ядосал на forum.eshop.bg и беше направил скрипт, който прави регистрации с произволни имена... За два дена им направихме над 100 000 потребителя (и аз пусках скрипта на двата си компа) ама сайта не можа да падне
танясекс
Пет, 30.04.10, 01:10

RE: Те потребителите са само за ядене

” Преди време Еди беше се ядосал на forum.eshop.bg и беше направил скрипт, който прави регистрации с произволни имена... „

Аууу...... Това е само за темите за Иванчо

редактиран от танясекс на 30.04.10 01:46
spursy
Пет, 30.04.10, 01:42

RE: RE: Те потребителите са само за ядене

” - но за да качваш програми и да предлагаш статии трябва първо да си платиш за съответната форма на достъп. Хъм...мм.м...

Неправилно! Не е нужно да си с премиум достъп за да предлагаш, статии и програми. От друга страна те ще ти донесат такъв безплатно.
 

” Изпитвам известно любопитство относно причината чатът да е свободно достъпен, макар там да се раждат предимно празни дрънканици и - в същото време - форумът, където се генерират (все по-рядко, уви) ценни неща да е под ограничение.

По нагоре бе споменат манталитета. Не е приятно да се признае, но той е голям фактор за това форума да остане платен. При малкия ни опит с платени раздели и свободен форум 90% от темите и мненията бяха псуване по премиума, заплахи и плоски теории.
 

” Като се замисля, един кадърен адвокат би могъл да направи добри пари (възможно ли е парите да бъдат "добри") само като тръгне да съди ДБГ за дискриминация по имуществен ценз на правата за достъп до информация и на свобода на словото.

 
Едва ли кадърен адвокат би се захванал с загубена кауза.

кака.лара
Пет, 30.04.10, 21:04
Абе дотук всичко само още повече ме убеждава, че философията на Д.БГ е само "вземи парите и бягай".

Не получих никакъв друг отговор на първоначалния въпрос за премахването на тая вредна за всички потребители практика. Единственият отговор е в смисъл "На нас така ни харесва и така ще си я караме". Това ако му викате смислен отговор, не знам.

Хай да го кажем по пазарному. Пробвате се да наложите на пазара някакъв продукт. Само за 2 г. търсенето на тоя продукт пада тройно. Факт! Извод: продуктът не струва парите дето му искате. Очевидно!

Ясно ми е защо така сте се запънали. В блока срещу нас има едно гаражче-кръчма. И вече много години си съществува благополучно. Има си няколко квартални алкохолици дето по цял ден киснат вътре и го издържат. Кръчмарят нищо полезно не прави, само прибира парите на пияндурниците и е доволен от живота.

Ей това стана с Д.БГ! Беше истинска звезда в българския И-нет. Превърнахте го в махленско кръчме дето паразитства върху баламлъка на стотина човека.

Ама реве ми се като гледам такива неща.

<1 2 3 4 5 6 7 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.