download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Референдум за АЕЦ

Автор
Съобщение
dreamskill
Нед, 11.08.13, 22:53

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” ...
После десетилетия съм затъпявал работейки в ядрената енергетика и виж до къде я докарах. Докарах я до там, знанията ми да бъдат подложени на сериозна критика, дори от хора не прочели и един учебник по темата. Сега вече никой не чете учебници.
... „

dreven
Нед, 11.08.13, 23:29

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” На Дянков му беше виновна тройната коалиция, на Орешарски - Бойко, на следващия кой ще му е виновен. Аре се скрийте с тия простотии, а? „

Защо така нервно го подкара. От истината ли ти стана толкова гадно. Тя си е гадна, но още не си я преглътнал. Страх усещам в думите ти. Не на Дянков му беше виновна тройната коалиция. На Бойко за всичко му беше виновна тройната коалиция. Изглежда нещо те притеснява да изричаш истината такава каквато е. Дянков отдавна кучета го яли. Бойко го хвърли на вълците смятайки, че чрез него изхвърля и вината си. Но ГЕРБ е в изолация и до днес. Няма как Дянков да понесе цялата вина за мизерията на народа. Няма как народа да забрави до болка втръсналите му извинения, че нищо не може да се направи.

Виждам, че се вълнуваш, но едновременно се и страхуваш. Явно личи по начина, по който всячески се опитваш да прехвърляш вина от Бойко върху подчинените му и то точно върху тези, от които самият Бойко се е отрекъл. Ако си загазил някъде и са те приклещили, спи спокойно. Бойко няма да се върне на власт и твоите грехове ще са забравени.

dreven
Нед, 11.08.13, 23:41

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” Само замазване на очите с някакви 5%, които като идеш на гишето се оказват оклоло 1%. Това ли му е намалянето на тока на Олигарския мафиот. „

В един по-горен пост бях писал, че не са необходими никакви референдуми, за да се разбере иска ли народа ядрена енергетика или не. Бях предложил всеки когато отива да си плаща тока да декларира по какви цени иска да купува тока си. Дали по цени от ВЕЦ или АЕЦ, а защо не и фотоволтаик.

Сега ти предлагам нещо подобно. Щом не ти харесва намалението на тока с 5 % и смяташ, че е замазване на очите, то бъди мъж и като отидеш да си плащаш тока искай да си го платиш по Бойкови цени.
 Ако не ти сложат усмирителна риза веднага, то със сигурност ще влезеш в новините и за теб ще чуе самият Бойко. Ще станеш един истински герой, който на дела, а не на думи се бори против неправилните политики на Орешарски.
Ха, ха,ха......!

Като си изтървеш нервите ставаш много лесен.

phrozencrew
Пон, 12.08.13, 07:29

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” В един по-горен пост бях писал, че не са необходими никакви референдуми, за да се разбере иска ли народа ядрена енергетика или не. Бях предложил всеки когато отива да си плаща тока да декларира по какви цени иска да купува тока си. Дали по цени от ВЕЦ или АЕЦ, а защо не и фотоволтаик.

Сега ти предлагам нещо подобно. Щом не ти харесва намалението на тока с 5 % и смяташ, че е замазване на очите, то бъди мъж и като отидеш да си плащаш тока искай да си го платиш по Бойкови цени.
 Ако не ти сложат усмирителна риза веднага, то със сигурност ще влезеш в новините и за теб ще чуе самият Бойко. Ще станеш един истински герой, който на дела, а не на думи се бори против неправилните политики на Орешарски.
Ха, ха,ха......!

Като си изтървеш нервите ставаш много лесен. „

По-скоро ти си смешен, като се опитваш да внушиш, че тока е станал евтин. Няма разлика, пич. Ако си плащаш сам сметките, не може да не забележиш, че няма разлика. Думите на Стойнев и оня мишок, дето не може да му се видят очите (Олигофренски) са една голяма измама.
Кажи какво стана с разтрогването на договорите с ВЕИ-тата на Станишев. Преди много говореше за разтрогване, а сега май темата ти стана неудобна.
karadzha
Пон, 12.08.13, 08:54
Мачът (сеирът) е между БСП и ГЕРБ
Резултат 101 на 100 в полза на домакините
iceman_
Пон, 12.08.13, 09:09

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” ....Аз искам евтин ток за българите, а не за турците. Някой нещо да прави по въпроса? Само замазване на очите с някакви 5%, които като идеш на гишето се оказват оклоло 1%. ... „

Пет % са си пет процента! А ЕРП-тата искаха 40% УВЕЛИЧЕНИЕ, но май вече успя да го забравиш!

phrozencrew
Пон, 12.08.13, 09:20

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” Пет % са си пет процента! А ЕРП-тата искаха 40% УВЕЛИЧЕНИЕ, но май вече успя да го забравиш! „
Къде си бе баткоу?! Те не са престанали да си ги искат. Схващаш ли каква игра ни играят. В момента задържат на полусъединител. Цялата енергийна система е изправена пред колабс, който рано или късно ще избухне. Сега мафията, стояща зад Олигофренски иска да задържи топката поне докато мине зимата. Това е и целта на заема от 1 милиард. Няма друга реална причина за тегленето му.
Не съм забравил и обещанията за разтрогване на договорите с ВЕИ-тата. Какво става там? Древен нещо млъкна по тоя въпрос.
iceman_
Пон, 12.08.13, 09:59

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” ...Не съм забравил и обещанията за разтрогване на договорите с ВЕИ-тата. Какво става там? Древен нещо млъкна по тоя въпрос. „

До тук само твърдения, твърдения от твоя страна ... Кой, кога и къде е обещавал нещо за разтрогване ?
Въпрос номер 2 - кога и как да го направи като блокирате парламента? Или да стане с Указ 2056 ???

dreven
Пон, 12.08.13, 10:43

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” Сега мафията, стояща зад Олигофренски иска да задържи топката поне докато мине зимата. Това е и целта на заема от 1 милиард. Няма друга реална причина за тегленето му.
Не съм забравил и обещанията за разтрогване на договорите с ВЕИ-тата. Какво става там? Древен нещо млъкна по тоя въпрос. „

Допускаме, че си прав и приемаме, че въпросния 1 милиард, има за цел да помогне на правителството на Орешарски да мине зимата. Излиза, че нещата в държавата завещана от Бойко, са толкова зле, че държавата няма как да не фалира без този заем. Няма да има пари за разплащания с бизнеса, няма да има пари за енергийни и социални помощи и всякакви други средства от който се нуждае държавата.

 Ако си прав, то правителството докарало нещата до това състояние на държавата, трябва веднага да бъде подведено под съдебна отговорност и на членовете му, барабар с министър председателя Б.Б да бъдат наложени най-тежките наказания за престъпление срещу народа и държавата. Излиза според теб, че цялото правителство на ГЕРБ, докарало държавата до това състояние трябва да бъде незабавно арестувано. Ей ще ги вкараш в затвора твоите хора. Защитавай ги, но с акъл. Ти ги изкара най-страшните престъпници. Те може и да са такива, но по форумите не бива да си толкова откровен.

А относно ВЕИ-тата със сигурност има начин, чрез който държавата да ги закове. Писал съм го много пъти и пак ще го напиша: Дори най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия. Запланувания от ГЕРБ фалит на енергетиката не се състоя, защото се оказа, че си има начин по-който може да заработи тази индустрия и да започне да печели. Няколко променени изречения в закона на енергетиката и в Мариците вече работят на 4 смени. Нямало нужда от ток и за това се свивало производството. Тази максима пееше Борисов и неговите протежета. Оказа се, че това е било лъжа. Но това е само в сферата на енергетиката. А какво ли е състоянието в другите отрасли. Ей трябва да разбереш, че на България и трябва в момента дясно правителство и десни политики, които стимулират стопанския живот в страната. Политиката на ГЕРБ бе политика на рекета, рекет спрямо стопанските субекти и рекет спрямо обикновените граждани. Тази политика е характерна за мутрите, но това не дясна политика.Точно правителството на ГЕРБ реши, че е малко да взима 50 % от печалбата на държавните дружества и вдигна вземанията на 80 % и то със задна дата. Представяш ли си за какво изнудване иде реч. Дясната политика е онази политика, която стимулира производство и като резултат идват печалбите. Пример: производството на електроенергия е нараснало с 30 %, а износа се е увеличил 10 пъти. Толкова ли е трудно да разбереш, че без работа и без производство няма просперитет. С мутренски и полицейски методи нещата се докарват до заем, срещу който най-много пищят конкретните виновници.

iceman_
Пон, 12.08.13, 12:31

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” ...Толкова ли е трудно да разбереш, че без работа и без производство няма просперитет. .. „

Нима мислиш, че не знае?

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.