download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Референдум за АЕЦ

Автор
Съобщение
phrozencrew
Сря, 14.08.13, 16:37

RE: RE: Референдум за АЕЦ

” Искаш да кажешди доволен че некакви канадци законно изнасят 8 млрд. лв. плюс още 50% ? Иискаш да кажеш че другите две концесии са незаконни и ти не си доволен от това? „
Почти.
karadzha
Сря, 14.08.13, 17:02
Дали грабежът е незаконен или озаконен, си е все грабеж

Ама що спорите с такъв Х-перт като Фрозен не ми е ясно

phrozencrew
Сря, 14.08.13, 17:34

RE: Референдум за АЕЦ

” Дали грабежът е незаконен или озаконен, си е все грабеж

Ама що спорите с такъв Х-перт като Фрозен не ми е ясно

Е как що?! Не обичат да им се противоречи! Много са, силни са, значи са прави!
iceman_
Чет, 15.08.13, 00:04

RE: RE: Референдум за АЕЦ

” Е как що?! Не обичат да им се противоречи! Много са, силни са, значи са прави!

Ндаа, каза а, каза и б, да видим какво още ще си признаеш ...

anonymous
Пет, 16.08.13, 14:34
Е, кво? Отхвърлиха ветото! Браво! Кражбата узаконена! Едно не мога да си обясня, защо хора чакащи и получаващи пенсии , подкрепят това крадливо правителство? Защо не подкрепят протестиращите , та нали те са техните деца? Та нали тези млади хора искат да останат тук в тази страна за да изкарат пари за техните пенсии! Нали всички знаем , че от 01.01 2014 година отпадат ограниченията за работа в ЕС и точно тези млади хора , защото повечето от тях са кадърни ,ще отидат да работят за пенсиите на другите страни!Толкова ли не се осъзна този народ , че сега ще се краде като за последно, че управляващите ще си напълнят сметките в чужбина и след време ще се подхилват и ще ни гледат сеира , как ние ще се гърчим тук в България! Още повече ми са интересни тук пишещите Древен и Айси! Абе хора вие като мен сте , ако не лъжете вече на възраст! Ще се пенсионирате и какво , от къде ще ви дойдат големите пенсии след като няма да има млади хора да ви ги заработят ? Както тези мръсници окрадоха парите за пенсии на нашите родители , така и вие ще се лишите от изкараното за вас! Древният се надява , че тези мръсници ще построят Белене! А истината е една : Те просто излъгаха хората в Плевенско за да спечелят гласове на изборите! Нито онзи клоун Петков, нито Деянов са причина за победата на БСП в Плевенско, а надеждите на хората че ще има работа и поминък покрай Белене! Ще мине време и всички ще разберем , ЧЕ ПАК СМЕ ИЗМАМЕНИТЕ! За кой ли път!
dreven
Пет, 16.08.13, 18:35

RE: Референдум за АЕЦ

” Е, кво? Отхвърлиха ветото! Браво! Кражбата узаконена! Едно не мога да си обясня, защо хора чакащи и получаващи пенсии , подкрепят това крадливо правителство? Защо не подкрепят протестиращите , та нали те са техните деца? Та нали тези млади хора искат да останат тук в тази страна за да изкарат пари за техните пенсии! Нали всички знаем , че от 01.01 2014 година отпадат ограниченията за работа в ЕС и точно тези млади хора , защото повечето от тях са кадърни ,ще отидат да работят за пенсиите на другите страни!Толкова ли не се осъзна този народ , че сега ще се краде като за последно, че управляващите ще си напълнят сметките в чужбина и след време ще се подхилват и ще ни гледат сеира , как ние ще се гърчим тук в България! Още повече ми са интересни тук пишещите Древен и Айси! Абе хора вие като мен сте , ако не лъжете вече на възраст! Ще се пенсионирате и какво , от къде ще ви дойдат големите пенсии след като няма да има млади хора да ви ги заработят ? Както тези мръсници окрадоха парите за пенсии на нашите родители , така и вие ще се лишите от изкараното за вас! Древният се надява , че тези мръсници ще построят Белене! А истината е една : Те просто излъгаха хората в Плевенско за да спечелят гласове на изборите! Нито онзи клоун Петков, нито Деянов са причина за победата на БСП в Плевенско, а надеждите на хората че ще има работа и поминък покрай Белене! Ще мине време и всички ще разберем , ЧЕ ПАК СМЕ ИЗМАМЕНИТЕ! За кой ли път! „

А ти какво предлагаш? Да обявим фалит на държавата днес, че да не се мъчат младите хора и веднага да избягат. Браво бе ! Това е едно наистина Соломоново решение. Решение почти по Сталински. Има безработица сред младите и вместо да се мъчим да строим индустрия, обявяваме фалит днес, младите напускат и безработицата е решена. Колко трябва човек да е политически обработен, че да не може да разбере, че бюджета на Дянков без актуализация означава фалит за държавата. Този американски специалист дори е заложил ръст на икономиката. Виждаш ли до къде може да стигне наглостта при политиците. Не само, че е обезкървил икономиката, не само, че е фалирал почти всички малки фирми, не само, че не издължил ДДС-то на фирмите, но не се е разплатил и за държавните поръчки, а ми говори за ръст на икономиката и увеличаване на приходите.
Не знам къде ще се издъни правителството на Орешарски, но до сега що касае икономическите решения, аз не виждам грешки. Видя ли такава грешка, бъди сигурен, че пръв ще я посоча. Защото аз не определям себе си ни като десен, ни като ляв избирател. Определи ли се веднъж човек, като десен или ляв, то той вече си е затворил очите. Станал е фен на Левски или ЦСКА и си е загубил разсъдъка.

phrozencrew
Пет, 16.08.13, 18:50

RE: RE: Референдум за АЕЦ

” А ти какво предлагаш? Да обявим фалит на държавата днес, че да не се мъчат младите хора и веднага да избягат. Браво бе ! Това е едно наистина Соломоново решение. Решение почти по Сталински. Има безработица сред младите и вместо да се мъчим да строим индустрия, обявяваме фалит днес, младите напускат и безработицата е решена. Колко трябва човек да е политически обработен, че да не може да разбере, че бюджета на Дянков без актуализация означава фалит за държавата. Този американски специалист дори е заложил ръст на икономиката. Виждаш ли до къде може да стигне наглостта при политиците. Не само, че е обезкървил икономиката, не само, че е фалирал почти всички малки фирми, не само, че не издължил ДДС-то на фирмите, но не се е разплатил и за държавните поръчки, а ми говори за ръст на икономиката и увеличаване на приходите.
Не знам къде ще се издъни правителството на Орешарски, но до сега що касае икономическите решения, аз не виждам грешки. Видя ли такава грешка, бъди сигурен, че пръв ще я посоча. Защото аз не определям себе си ни като десен, ни като ляв избирател. Определи ли се веднъж човек, като десен или ляв, то той вече си е затворил очите. Станал е фен на Левски или ЦСКА и си е загубил разсъдъка. „
Ти ли не си се определил?! Отдавна те знаем какъв си ти, червен си м мозъка на костите си и всеки твой коментар го е доказвал.
А за каква индустрия говориш, че нещо не те разбрах. Олигарски е тръгнал да строи заводи ли, що ли?
dreven
Пет, 16.08.13, 18:59

RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” Ти ли не си се определил?! Отдавна те знаем какъв си ти, червен си м мозъка на костите си и всеки твой коментар го е доказвал.

До тук свършват аргументите на определилите се политически лумпени. Щом даден аргумент е срещу нашите, а нашите са от Левски значи, че лицето изказало доводите е от ЦСКА. Единственото, което може да му опонираме е да го наречем Чорбар в мозъка на костите. Мале каква биберона си! Како ще правиш, като след година две, тези които си приел за свои изчезнат от политическата сцена. А те ще изчезнат, защото не са дори десни, за каквито си ги приел.

редактиран от dreven на 16.08.13 19:00
phrozencrew
Пет, 16.08.13, 19:18

RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” До тук свършват аргументите на определилите се политически лумпени. Щом даден аргумент е срещу нашите, а нашите са от Левски значи, че лицето изказало доводите е от ЦСКА. Единственото, което може да му опонираме е да го наречем Чорбар в мозъка на костите. Мале каква биберона си! Како ще правиш, като след година две, тези които си приел за свои изчезнат от политическата сцена. А те ще изчезнат, защото не са дори десни, за каквито си ги приел. „
Мне, обърка се пак. Моите още не са дошли на власт. Може и скоро да не дойдат, защото не виждам истинските родолюбци в партиите, но пък виждам много добре продажниците и съсипниците. ДПС владее вече над 80% от държавата - министри, зам.министри, областни управители, висши държавнически служби. Не мога да допусна държавата да бъде продадена на някаква етническа партия от друга тоталитарна партия, която съсипва държавата повече от 60 години.
Моята кауза е честна и искрена. Моята кауза е борбата тези гадове да се разкарат. И голяма част от народа ни мисли като мен. Спечелихте битка, но борбата продължава.
anonymous
Пет, 16.08.13, 19:51
Древен, виждам че пак извърташ ! Тези които протестират , срещу които БСП хитро настрои хората , като ги определи като млади, интелигентни и красиви, демек разделяй и владей, не са в никакъв случай БЕЗРАБОТНИ ,а на против това са хора работещи получаващи заслужено високи заплати, даващи най-много за държавата ! Точно тези хора имат възможност най-добре да се реализират в чужбина , а държавата ни / ние с теб/ ЩЕ ДУХАМЕ СУПАТА, ако можем след време да си я позволим/. А Дянков , колкото и да не ми беше симпатичен , следваше икономическата логика, "Не можеш да ползваш пари ,които не си заработил, не може да имаш кредит по-голям от икономическия растеж на държавата" Поради това и кредитния ни рейтинг и ценните ни книжа бяха с ниска доходност и въпреки това се купуваха , сега какво ще теглят кредит или продават ценни книжа с висока доходност и всичко това води до оскъпяване , което ние ще плащаме с повишаване на данъците и осигуровки, с по-високи лихви по взети кредити! Вярно ще има малко пари за социални помощи / сега циганите ни излизат 3 милиарда , ще станат 3,5 / , както и да е- лощото е че по-голямата част ще се окраде!

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.