download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 60/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Специализирана в изграждането на интегрирани информационни системи с финансово - икономическа насоченост, електронна търговия, сигурност на предаването на информация през Интернет. Извършва обработка на плащания с банкови карти и на банкови транзакции в отворени мрежи. Основни продукти: Интегрирана банкова информационна система - 1995; Система за обслужване на плащанията с национални дебитни карти с лого на БОРИКА - 1996; Система за отдалечено банково обслужване HomeBanking - 1997; Интегрирана система за инвестиционни посредници - 1998; Система за обслужване на плащанията с кредитни карти AmericanExpress - 1998; Система за клиринг и сетълмент на международни дебитни Cirrus/Maestro и кредитни карти - Europay/MasterCard, лицензирана от Europay International - 1998; Система за обслужване на търговци, приемащи плащания с кредитни и дебитни карти VISA - 1999; Система за плащания с банкови карти в Интернет - ePay.bg - 1999; Система за телефонно плащане на периодични сметки по телефон - ePayVoice - 2001.
Производство на осветителни тела. Внос на стъклени абажури за осветителни тела от Турция. Разполага с богат асортимент от високо качествени стъклени абажури, които могат да бъдат изпълнявани по желание на клиента в различни цветове. Изключителен представител за България на Айтач, Турция - водещ производител на осветителни тела, чиято продукция е с ISO 9001. Занимава се с проектиране на осветлението на хотели, ресторанти, офиси, туристически обекти, обществени сгради и др.
Производство и търговия на пълната гама от стартерни акумулатори и тягови панцерни и намазни батерии за електрокари.
Производство на масивен паркет по немския DIN280 стандарт с немски машини. Изграждане на електро- и топло-енергийни уредби, съоръжения и инсталации. Проучване, проектиране и консултантски работи по електрически уредби, въздушни и кабелни линии до 35 kV, електромонтаж, строителство и ремонт на електрически уредби и въздушни линии до 110 кV и кабелни линии до 35кV.
Производство на трифазни и еднофазни асинхронни електродвигатели, както и някои специализирани електродвигатели.
Индустриален Електронен Сервиз - сервиз за касови апарати, цифрови програмни устройства, металорежещи машини със CNC.
КОЛД ЛАЙТ ООД е вносител на електронни компоненти за индустриални цели. Основна позиция заемат свръх ярките светодиоди и светодиодни продукти. Имаме на склад над един милион ярки светодиоди от над сто и петдесет вида.
Търговия с електронни елементи, резервни части и аксесоари за аудио, видео, бяла техника, компютри и GSM телефони. Сервиз на електроника.
Производител на лазери и лазерни системи, които намират широко приложение в медицината, шоу осветлението и лазерното гравиране. Фирмата има клиенти в Австралия, Канада, САЩ и др.
Официален дистрибутор на компанията Liebert в областта на непрекъсваемите токозахранващи устройства. Гаранционна и следгаранционна подръжка на UPS-и Liebert и Emerson.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.