download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 71/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Доставка на технически средства и приложен софтуер за системи за автоматизация на производството с контролери Modicon и системи за контрол на качеството с новата информациона технология RFID (радиочестотна идентификация). Проектиране, изработване и внедряване под ключ на системи за автоматизация.
Ремонт на цветни телевизори, видеокасетофони, радио касетофони, авто-радиокасетофони, CD, DVD, декове, усилватели, телефони и факс апарати. Монтаж на дистанциони управления и хипер банд тунери.
Автоматизация на технологични процеси с изделия на фирмата OMRON -релета -броячи -фоторелета -ниворелета -релета за време -видеотерминали -терморегулатори -сервозадвижвания -честотни инвертори -индуктивни датчици -крайни изключватели -системи за визуализация -програмируеми контролери -системи за идентификация RFID Пневматика на CAMOZZI -филтри -омаслители -цилиндри -разпределители -връзки Магнитвентили ODE
Производство на електронни и електромеханични изделия, включително на ишлеме; Производство на пластмасови детайли до 600 гр.; Производство на GSM батерии.
Продажба на GSM апарати и аксесоари.
Фирма ЕТ “Светлю Шишков” е представена на българския пазар от 1989 г. Основната дейност е производство и продажба на богата гама от електроуреди и резервни части за битово потребление, а също така и за изделия, използвани за промишлени нужди. Всички електроуреди отговарят на изискванията на европейските и световни стандарти. Използват се само висококачествени неръждаеми стомани и материали. Разполага със собствена база и машини за производство на материали за пластмаси и щанци за метал. Фирмата е единствен производител в България на бойлери с пластмасови капаци на въздушния кожух. Това прави бойлерите много по-издръжливи на условията на експлоатация в банята.
Производсво на миещи и почистващи препарати. Производство на препарати за винопроизводството. Битова електроника. Ароматизатори за автомобили.
Търговия и сервиз на компютърна техника и периферия, устройства с фискална памет, климатична техника и системи.
Всякакъв вид радиоуправляеми модели на коли, самолети, хеликоптери, лодки. Аксесуари за тях и много разнообразни материали. Рекламни хелиеви балони-размери от 2 до 6 метра, радиоуправляеми дирижабли- носещи камери.
Ремонт на битова техника - телевизори, видео и радио техника

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.