download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 87/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Производство, внос, търговия на едро и дребно на резервни части за кафемашини, битови електроуреди, хладилна и климатична техника.
Акредитирана изпитвателна лаборатория за атмосферен въздух. Измервания на емисии на прах и газове (серни оксиди, азотни оксиди, въглероден оксид, кислород) от неподвижни източници в атмосферния въздух - собствени периодични измервания съгласно Наредба № 6 на МОСВ от 1999 г. Измервания на скорост, налягане, температура, влажност на газови и въздушни потоци. Консултантска дейност в областта на опазване на околната среда (въздух, отпадъци, води), ОВОС.
Аварийно захранване на помпи за отоплителни водни инсталации (UPS). Електронни трансформатори и дросели. Луминисцентни осветителни тела - осветителни тела за улично и градинско осветление; - осветителни тела за охранителни цели. Аварийни лампи. Каучукови уплътнения. Силиконови изделия и изделия от бакелит. Зарядни устройства за акумулатори. 8. Аеройонизатори 9. Уреди за магнитотерапия 10. Многофункционални шезлонги (от алуминий и плат)
Продава металотърсачи, скенери, радари, локатори, магнитомери, термални камери, лазерни безконтактни термометри, промишлени лентови металдетектори, сеизмографи, резистивити метри, охранителна техника, лабораторна техника, очила и прицели за нощно гледане, подводни камери и специално оборудване за археология, геофизика.
Диагностична апаратура за японски и азиатски автомобили. Дилърско ниво на софтуера за 12 марки. Официален дистрибутор на Launch Tech за България.
Продажба и сервиз на копирни машини, лазерни, матрични и мастилено струйни принтери. Продажба и доставка на консумативи. Сервиз и дилър на Toshiba, OKI, Canon, Minolta, Ricoh, HP, IBM, Brother. Продажба на компютри, софтуер и периферия. Копири, резервни части, тонери, зареждане на касети за лазерни принтери, ремонт и продажба на монитори.
Проектиране и изграждане на ел. инсталации в промишлеността, бита и селското стопанство. Пожароизвестителни системи, видеонаблюдение, структурно окабеляване. Проектиране, изработване и монтаж на ел. табла. Ремонт (вкл. абонаментна поддръжка) на електро и КИП и А оборудване. Възстановяване, преоборудване и модернизиране на машини и съоръжения. Конструиране и изработване на Вихротокови преобразуватели. Вировотокови инсталации за контрол на неплътност в метални изделия и тръби (БДС-ЕN 10 246). Контрол на заваръчен шев. Конструиране на апарати и инсталации за измерване дебелина на покритие върху стоманени детайли - цинково покритие, неметално покритие, боя. Измерване дебелина на метални и неметални ленти, плоскости, фолиа в поточна линия. (Диапазон на измерване - 0-4000мкм). Проектиране и изграждане на компютърни и процесорни системи за автоматизация, контрол и управление на технологични процеси. Системи за измерване, контрол и управление на технологични параметри: маса, налягане, температура, влага, рН, ниво, вибрации, разход, скорост, обороти, преместване, дебелина, време и т. н. Конструиране и изработване на датчици. Системи за управление, контрол и обработка на информация в промишлеността. Импулсни зарядни устройства за акумулатори; Специализирани непрекъсваеми захранвания; Системи за позициониране и точно рязане в металообработващата и хартиената промишленост; DC/DC конвертори; Стабилизатори за мрежово напрежение, Импулсни изправители и стабилизатори, Нивомери, Светодиодни табла; Инкубатори за пилета, Управление на постояннотокови и променливотокови двигатели. (Сервомотори, стъпкови двигатели.) Конструиране и изработване на нестандартно оборудване и апаратура. Инженерингови и консултантски услуги.
Търговия, проектиране, инженеринг, доставка, монтаж на системи за електроизграждане. Взривозащитено оборудване. Силнотокови и слаботокови, трансформаторни предпазителни клеми. Клеми за куплунзи и печатни платки. IO-модули. Дистрибутор на немските фирми RITTAL, WAGO.
Продажба на електронни везни, касови апарати, системи за магазини, хотели, хипермаркети, складове, видеонаблюдение, компютри, дигитални фотоапарати, консумативи, сервиз, пълно обзавеждане на търговски обекти. Хладилни витрини
Търговия с компютри, хардуер, софтуер, дигитални сателитни системи, компютърни аксесоари, модули, приемници за цифрова телевизия както и монтаж и сериз за тях.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.