download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 40/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Системна интеграция в областта на телекомуникациите. Изграждане на високоскоростни мрежи за пренос на данни за корпоративни клиенти. Предоставя мултимедийни телекомуникационни услуги (пренос на данни, звук и видео). Цифрова мрежа за пренос на данни (VPN).
Внос и дистрибуция на монитори и компютърна приферия. Изключителен предтавител за България на: монитори Neovo; мултимедийни продукти на MS-Industry /тонколони, мишки, клавиатури, слушалки, флаш памети и т. н./.
Директен вносител на специализирана апаратура в радио и телекомуникационния сектор предназначени за радио планиране, инсталация и поддръжка, мониторинг, радио засичане, радио навигация, тестване и измерване, стандартизиране и други.
Внос и продажба на геодезически и фотограметични уреди и системи. Представител на LEICA GEOSYSTEMS AG и LH SYSTEMS GMBH - Швейцария.
Внос и търговия с компоненти за КИПиА и апаратура за фабрична автоматизация от OМRON: програмируеми контролери; температурни контролери; честотни инвертори; сензорни видеотерминали; индуктивни, капацитивни датчици и фотосензорика; импулсни захранвания; релета; крайни и микроизключватели; полупроводникови-, принт- и времерелета; контактори; системи за идентификация на обекти; RFID системи; броячи; сервоуправления по 2 и 3 оси; компоненти за защита на съоръжения; сигналпроцесори и др.; Инженеринг на индустриални системи за управление; Обучение по програмиране и приложение на OMRON сензорни терминали, програмируеми контролери, индустриални мрежи, температурни регулатори и честотни инвертори. Внос и търговия с непрекъсваеми захранвания UPS FENTON на Potrans Electrical Corp. Ltd. Оторизиран дистрибутор на: OMRON EUROPE B.V. за продажби, инженеринг и обучение; FENTON EUROPE за непрекъсваеми захранвания UPS.
Търговия с: металорежещи и металообработващи машини - нови и втора употреба, резервни части, консумативи, инструменти; контролно-измервателни прибори и апарати. Изключителен представител на CITEL-2cp (Франция) - производител на токови защити срещу гръмотевици и свръхнапрежения за: захранващи ел. инсталации; телефони; радио- и телекомуникации; компютърни мрежи и информационни системи; коаксиални връзки.
Дружеството произвежда изолирани проводници и кабели. Сертифицирано е по ISO 9001.
Предлага: инструментална екипировка - щанци, шприцформи, режещи и мерителни инструменти; резбонарезни и тръбоогъващи машини за ВиК и топлофикацията; приспособления за огъване на тънкостенни и среднодебелостенни тръби; приспособления за изработване на декоративни елементи; времерелета, броячи, индуктивни и оптикоелектронни датчици; медицинска, зъботехническа апаратура и стоматологичен инструментариум.
Производство на промишлени термометри.
Производство на осветителни тела, градинско осветление и месингови профили, детайли и обков.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.