download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 71/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Доставка и продажба на компютри, периферия, комуникационно оборудване и софтуер. Сервиз на компютърна и офис техника. Консултации в сферата на компютърните технологии и комуникации. Доставка и продажба на консумативи – тонери, глави, рефили, ленти, носители на информация. Зареждане на тонер касети и глави за лазерни и мастиленоструйни принтери, копирни и факс машини.
Разработва софтуер, сайтове, презентации. Провежда компютърно обучение: консултации и курсове - WINDOWS, WORD, EXCEL, ACCESS, Статистика - SPSS11-анализи по поръчка. Курс по изкуствен интелект - експертни системи, представяне на знания. Програмиране на PASCAL, TURBO PROLOG и др.
1. Дивизия Хардуер - Доставка на компютърна техника, офис оборудване, прокарване локални мрежи. 2. Дивизия Софтуер - Изработка на софтуер по поръчка, WEB дизайн, мултимедийни презентации. 3. Дивизия Консултантски услуги - Подбор и тренинг на персонала, пазарни проучвания - marceting research, изготвяне на проекти по САПАРД, ФАР, ИСПА.
Абонаментна поддръжка и продажба на компютърна техника и периферия. Гаранционен и извънгаранционен сервиз. Изграждане и поддръжка на LAN, VAN мрежи и безжични радио връзки. Конфигуриране и настройка на сървъри под Linux или MS Windows операционни системи. Продажба на всички видове консумативи със сертификат за качество на изключително изгодни цени.
Инсталираме, обучаваме и доставяме готови за директна употреба: софтуер за счетоводство и управление на ресурсите – от местни и елементарни до международни сложни системи; софтуер за логистика – за големи складове и дистрибутори. Унисофтуеър е експерт във внедряването на ERP (Enterprise Resource Planning) софтуер. Поддържаме решения за ERP и Счетоводство/Логистика за компании от всякакъв размер и вид в България, Сърбия и Черна Гора, Македония и Гърция.
Асемблирани компютърни конфигурации. Ремонт и upgrade на стари компютри. Абонаментна поддръжка на офис техника. Инсталация, гаранционен и извън гаранционен сервиз, поддръжка на преносими компютри, настолни компютри, копирни машини, принтери, скенери, факс апарати, както и на цялата гама предлагани продукти. Сървъри на база INTEL XEON процесор. Системна интеграция - проектиране и изграждане на локални високоскоростни мрежи - LAN & WLAN, поддръжка и администриране на база продуктова гама на Panduit, 3COM, Cisco, SMC и Chronos. Уеб дизайн. Консултации при избора на най-доброто решение за дома или офиса.
САЛТО е водеща в Европа компания за: Електронни брави, система за контрол на достъп, чип карти, безконтактни карти, iButton, четци и контролери, софтуер на български, контрол на работното време, система подходяща за хотели, административни сгради, банки, университети, болници, жилищни сгради.
Телевизионна спортна статистическа графика в реално време. Статистическа графика в реално време - изборни прогнози и резултати, рейтинг, класации и др. Фото-финиш. Електронни табла и локални информационни системи. Информационно обслужване на форуми.
Официален вносител и оторизиран на KONICA MINOLTA - копирни системи, лазерни принтери, оригинални резервни части и консумативи за тях. Гаранционен и извънгаранционен сервиз на KONICA MINOLTA, MINOLTA, MINOLTA-QMS.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.