download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 72/105 (1041 фирми общо)следваща >>
High quality, affordable, web design and custom graphics for your business or organization.
Фирма Техноклима ООД е оторизиран сервиз на пълната гама продукти под търговската марка ELITE. Сервизна база град Бургас разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в поддръжката на „бяла” и “черна” техника. Имаме възможността да извършваме пълно гаранционно и след гаранционно поддържане на всички продукти под марката „ELITE”, а също ремонт и поддръжка на: Всякакви модели телевизори, DVD, CD, касетофони, мини системи, музикални уредби, видео и радио апарати, монтаж и ремонт на авто-аудио системи и др. Всякакви модели електродомакинска техника: електрически печки за отопление, готвене, микровълнови печки, котлони, радиатори, ютии, прахосмукачки, миксери, пасатори, апарати за топла и студена вода, машинки за подстригване и др. Монтаж, поддръжка и ремонт на климатици, зареждане с фреон, и др.
ЕКОМ 2002 ЕООД предлага пълна гама програмни решения за автоматизация и управление на бизнеса. Програмният продукт ОФИС ПЛЮС е предназначен за поддържане на финансово - счетоводната дейност на фирмата и представлява многофункционален продукт с модули за счетоводство, склад, работни заплати и ДМА, които отговарят на съвременните изисквания за отчитане дейността на всяка организация.
Производство и дистрибуция на касови апарати, фискални принтери, мобилни принтери, разработка на собствен търговски софтуер, интеграция на търговски и касови системи, вкл. софтуер и хардуер, системи за контрол на достъп, за управление на поръчкии др. Производство и дистрибуция на консумативи - хартиени ролки за касови апарати и фискални принтери и етикети. Денонощен сервиз, перфектна поддръжка, максимална надеждност. Основен представител за България на POS принтери Epson
Софтуер за служби по трудова медицина. Интегрирана информационна система за управление и автоматизация на Служби по трудова медицина (СТМ) от Уеб Системи.
Продажба на компютри и на лизинг само с лична карта. Сервиз и поддръжка. За Пловдив - безплатна доставка до 3 ч. Интернет магазин - за цялата страна.
Oторизиран риселър, на антивирусния софтуер Grisoft AVG Anti-Virus, за територията на България. Комплексни решения, в областта на компютърните технологии, за бизнес потребители - продажба на компютърна техника и софтуер, хардуерна и софтуерна поддръжка, дизайн и програмиране на Интернет сайтове, хостинг услуги.
Търговия с CD-R, DVD R и аксесоари за тях.
Търговия с компютри, хардуер, софтуер, дигитални сателитни системи, компютърни аксесоари, модули, приемници за цифрова телевизия както и монтаж и сериз за тях.
Внос, дистрибуция и продажба на развлекателен софтуер (компютърни и видео игри) и видео конзоли и аксесоари. Като единствен представител за територията на някои от най-големите световни издатели на компютърни игри, единствено Пулсар ЕООД е упълномощена да сключва лицензионни договори за използването на развлекателния софтуер от техните каталози с комерсиална цел в компютърни клубове и Интернет кафета. Единствен представител за територията на България на следните издатели на развлекателен софтуер за Playstation One, Playstation 2, Game boy Advance, X box, Game Cube на издателите Electronic Arts, Vivendi Universal, Codemasters, Activision, Lucas Arts, Atari (Infogrames), Novalogic, Konami, Dreamcatcher, The Adventure Company, Cenega Publishing, NC Soft, Haemimont.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.