download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 86/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Фирмата е специализирана в компютърните услуги - хардуер,софтуер,мрежи,инсталиране и настройка на различни операционни системи, абонаментно обслужване на фирми, отдалечено администриране на сървъри, компютърни услуги по домове и офиси.
Асемблиране на компютри,проектиране и изграждане на LAN мрежи,поддържане на офис техника,уеб дизайн,системи за видео наблюдение.
Хотелски системи. Софтуер за хотели и ресторанти.Хотелски електронни брави и сейфове.Системи за контрол на достъпа.Модули за Балнеология и Конгресен туризъм.
Проектиране, инсталация и поддръжка на комплексни информационни системи. Продажби и сервиз на компютърна техника и консумативи. Изграждане на системи за търговски обекти и заведения.
Предлага копирни машиниTOSHIBA (нови и втора употреба) и Konica Minolta, преносими компютри Toshiba и HP, принтери (Brother, OKI), факс апарати, мултимедии, мултифункционални устройства (копир, скенер, принтер), телефони, телефонни централи, консумативи и сервиз.
Проектиране, изграждане и поддръжка на комуникационни решения, структурни кабелни системи и слаботокови инсталации (LAN, MAN и WAN мрежи). Сплайсване на оптични влакна, тестване на оптични трасета, доставка и монтаж на телефонни централи, охранителни системи, системи за пожароизвестяване и контрол на достъпа.
Фирмата предлага разработване на софтуер по поръчка с използване на най-нови и ефективни средства. Има реализирани успешни проекти за частни и държавни предприятия, министерства и организации. Предлага VOIP решения за малък, среден и голям бизнес. Интернет приложенията, които е създала фирмата, реализират бизнес-модела на клиентите, които са се доверили на професионализма на НИТ-Нови Интернет Технологии ООД
Diva Studio е уеб студио, специализирало се в разработката на интернет приложения и комплексни решения за изграждане на стабилно и ефективно интернет присъствие.За нуждите на нашите клиенти, предлагаме изработка на мултимедийни продукти, изграждане на фирмена идентичност, 3D моделиране и др.
Продажба на компютри и периферия за компютри, сервиз и подржка на компютри
Компютърни части и конфигурации (нови и втора употреба), асемблиране и подръжка на компютърни системи и периферия, Сервиз,Изграждане и поддръжка на локални мрежи.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.