download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 87/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Проектиране. Изграждане на структурни кабелни системи /пасивно и активно оборудване/. Конфигуриране на локални мрежи, маршрутизатори, защитни стени /firewall/. Proxy server; Windows или Linux базирани файлови съвъри, Domain Controllers. Доставка, монтаж и конфигуриране на офис телефонни централи с пълно обслужване на клиента. Системи за контрол на достъпа. VoIP комукационни решения.
БГ КОНТАКТ ООД гр. Бургас предлага копирни машини TOSHIBA (нови и втора употреба) и Konica Minolta. Лаптопи Toshiba и HP, принтери (Brother, OKI), факс апарати, мултимедии, телефони, телефонни централи, мултифункционални устройства, консумативи и сервиз.
"Сатурн Хостс" е услуга на "Сатурн Интернет Солюшънс" ООД - компания създадена от утвърдени специалисти в областа на Информационните технологии. Фирмата предлага висококачествени ХОСТИНГ услуги и различен подход в управлението, техническото обезпечаване, работата с клиентите и техническото обслужване. Специално разработения от нас контролeн панел за управление- mPanel, специално оптимизираните сървъри както и отличната мрежова свързаност към света и България, осигурявана ни от нашият партньор NetIsSat Ltd., са основните предпоставки за качеството на нашите услуги.
Квалисист ООД предлага следните продукти и услуги: • Интегриран модулен софтуер за управление на качеството – входящ, операционен и краен контрол, SPC, управление на рекламации, несъответствия и коригиращи действия, управление на средствата за измерване, управление на одити, документи и др. • Допълнителни самостоятелни софтуерни продукти за подпомагане на дейностите по управление на качеството, измерване и статистически анализ, изчисляване на гладки и резбови калибри, автоматизирани измервания и др. • консултации при въвеждане на съвременни методи за управление на качеството • статистически анализ на способността на производственото оборудване и на процесите да произвеждат продукти, задоволяващи изискванията на клиентите • подобряване на продуктите и процесите с помощта на статистически методи, подобряване по методите на Taguchi и Shainin • статистически анализ на способността на средствата за измерване • Разработване на софтуерни продукти за управление по задание на клиента
Продажба на компютри, периферия, софтуер, офис техника и консумативи. Сервиз и поддръжка на гаранционна и извънгаранционна техника.
Фирма ВЕОС ЕООД е вносител, производител и дистрибутор на: - Системи за видеонаблюдение - DVR - Дигитални записващи системи и устройства - IP камери, аналогови камери, обективи - Стойки и корпуси - Видеодомофони - Системи за сателитна телевизия - Комуникационни кабели: UTP, FTP, SFTP кабели, коаксиални кабели, секюрити кабели, конектори и консумативи Търговската марка “ VEOS ” е известна както на Българския пазар, така и на регионалния Балкански и отчасти на Европейския пазар вече 13 години. Продукцията ни е изцяло ориентирана към съвременните технологии за ефективен и надежден пренос на видеоизображения, глас и данни, които са неразделна част от всеки успешен бизнес днес. Интернет, електронната поща, телефоните, видеоконференциите, системите за охрана, пожароизвестяване и контрол на достъпа са технологии, неприложими без качествено изградени кабелни мрежи, чийто компоненти носят запазената марка VEOS . Фирмата е специализирана в изграждането на видеонаблюдателни системи. Предлагаме Ви най-новите продукти на електронната и комуникационната индустрия, на първо място залагайки на голямо разнообразие, качество и близкък контакт с клиентите. Дългогодишният ни опит ни позволява да изпълняваме заявените количества при най-преференциални условия – най-добри цени и срок.
Проектиране, инженеринг и строителство на промишлени, административни и жилищни сгради. Външно-търговски сделки в сферата на високите технологии - доставка и въвеждане в експлоатация на системи за въздушен, визуален и биометричен контрол. Маркетинг, доставка и монтаж на съвременни материали използвани в строителството - композитни материали, закалени стъкла, стъклокерамика, фаянс, теракота и други.
Продажба на Преносими Компютри – Notebook Computers: ACER, FUJITSU-SIEMENS, TOSHIBA, SONY, HEWLETT PACKARD-COMPAQ, IBM-LENOVO, ASUS, DELL, APPLE, HYUNDAI, CLEVO, MITAC.
Продажба, поддръжка и сервиз на компютърна техника. Настолни и преносими компютри и офис техника. Абонаментна поддръжка на компютри за фирми и частни лица.
Стоун Компютърс АД е българска частна ИТ компания създадена през 1995 година, която развива основната си дейност като системен интегратор, специализирана в доставката, изграждането и поддръжката на инфраструктурни решения и информационни системи.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.