download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 88/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Вашият партньор в мрежовите технологии. Директен вносител на активно и пасивно мрежово оборудване.
Bon Art MC System е лицензирана от НЗОК компютърна информационна система, предназначена за лекарите от доболничната медицинска помощ - индивидуални или групови практики, медицински центрове, ДКЦ, медико-диагностични лаборатории и неотложна помощ.
Фирма “Иском” ЕООД е млада, прогресивна компания с модерно и динамично присъствие на българския пазар, която в рамките на две години от своето основаване успя да създаде и развие конкурентни и качествени стандарти, в съчетание с атрактивна ценова политика. Основен момент в дейността на фирмата заема осигуряването на пълната гама от оригинални и съвместими офис консумативи за всички налични видове принтери, копирни и факс машини, което в допълнение към експреснaтa доставка и монтаж са логичния, спестяващ време и оптимизиращ офис дейността избор.. Основен приориотет в целевата стратегия на фирма „Иском” ЕООД е прогресивно разширяване на кръга от клиенти, ведно с утвърждаването ни на българския компютърен пазар като стабилен доставчик и предпочитан партньор, чрез непрекъснато обновяване и разширяване на продуктовата гама от стоки и услуги при единни и гарантирани качествени стандарти. Сред непосредствените задачи на компанията е усъвършенстването на програмата ни за лоялни клиенти свъразана с преференциални условия по развитието и поддръжката на отделната административно-технологична среда на клиентите предпочели дългосрочното партньорство с фирма „ИСКОМ” ЕООД.
Продажба и асемблиране на компютри и компоненти от световноизвестни производители, проектиране, изграждане и поддръжка на локални мрежи, консултации, лизинг, сервиз.
Ивентика ООД - работещи решения в областите локализация, брандинг, тренинг, комуникации, софтуер, уеб технологии. Като единствен оторизиран риселър на SDL International за територията на България, Ивентика ООД предлага преференциални, специално договорени цени за продуктите на компанията. Продукти добре известни на всеки работещ със съдържание на повече от един език: превърналият се в стандарт за администрацията на ЕС - SDL Trados, SDLX, SDL TeamWorks, SDL Synergy... Посетете iventica.com за да получите подробна информация за промоции на продукти, сертифициране и обучение.
Директен вносител на пълната гама резервни части и центробежни и мембранни помпи за тракторните и автомобилни пръскачки, влагомери за зърно, сонди за зърнени проби и др
Автоматизирани компютърни системи за разработване на модели и разкрояването им по оптимални схеми на разполагане, както и в роботизираното кроене на райе и каре. Програма Консулт е основана на 05.09.1989 г. и е утвърден лидер в България и Източна Европа със своите CAD/CAM системи Consult X за конструиране, размножаване и разкрояване на облекла в конфекцията и трикотажа. Партньор е на водещи фирми в бранша - FK Group и Algotex - Италия, Ioline и Numonics - САЩ, ETON Sistems - Швеция.
Джи енд Ди Консултинг ЕООД е софтуерно консултанска фирма, създадена е през 1997 г в гр, Монтана. Фирмата се занимава предимно с разработката на софтуер и консултански услуги в сферата на Информационните технологи. Фирмата е разработила "Система за управление на производството". Системата за управление на производството е Windows приложение. Това е програмен продукт, позволяващ на ръководния състав на една производствена фирма да организира, анализира и контролира своето производство. Програмният продукт е базиран на поръчкова система, т.е. в производствената фирма се пускат поръчки за изработка на изделия или детайли.
Вносител на мобилни телефони и компютърна техника
Интернет магазин, предлагащ богата гама компютри, хардуер, софтуер, монитори, процесори, памети, аксесоари и други. Компютърен хардуерен конфигуратор.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.