download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 76/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да имате атрактивен, ефективен и лесен за използване уеб сайт. Без значение дали сте индивидуален професионалист или сте в състава на мултинационална корпорация, ние ще ви предложим най-подходящото уеб решение.
Компютърни конфигурации на добри цени, зареждане на всички видове принтери и консумативи за тях - рефили, тонери и глави, продажба и доставка на място копирна и принтерна хартия, компютърен набор, абонаментна поддръжка на компютри, медицински софтуер за гр. Ямбол, WEB дизайн.
Bgwebsite – Уебдизайн на високо ниво – изработване на уебсайт с професионален уеб дизайн на ниска цена. Ние Ви предлагаме огромен каталог с дизайнерски решения, от който можете да си изберете най-подходящият за Вас дизайн. Вашият уебсайт ще бъде изключителен и то на ниска цена.
IBM Premier Business Partner. Пълната гама информационно-технологични системи, принтери и софтуер. Предлага, инсталира, подържа и обслужва локални мрежи, POS терминали (касови апарати), сателитни телекомуникации, структурно окабеляване и услуги в областта на решенията за електронно разплащане на сметка в сметка.
Изграждане на интегрирани системи за решаване на бизнес проблемите на клиентите със средствата на съвременните информационни технологии; разработка и реализация на комплексни мрежови системи на базата на модерни технологии: Gigabit Ethernet, Voice over IP, Internet/Intranet; консултантска дейност и системна помощ в областта на информационните и комуникационните системи; доставка и инсталация на компютърна и офис техника, гаранционно и извънгаранционно обслужване; изграждане на структурни кабелни системи; обучение.
Графичен и web-дизайн, предпечат, печат, софтуерни и хардуерни решения.
Специализиран сервиз за офис техника. Ремонт в офиса на клиента на принтери, копирни машини и факс апарати. Зареждане на тонеркасети за принтери, факсове и копири. Продажба на офис техника и консумативи. Продажба и сервиз на телефонни централи.
ЯмболНет е първия лицензиран доставчик на кабелен интернет за територията на град Ямбол (лиценз Nr.117-02468).
Екипът на BOSS коренно промени начинът за предлагане на технически услуги. Ние осигуряваме рентабилни технологични решения, които работят в мрежи от всякакъв тип. Нашата превантивна поддръжка, наблюдение от разстояние и абонаментни услуги, поддържат Вашите бизнес системи винаги на оптимално ниво. Във време на непредсказуеми заплахи, BOSS изгражда сигурни прегради и защити, за да предпази Вашите бизнес данни и системи. Процедурите и техниките на BOSS, бързо спасяват вашата информация и изваждат системите Ви от затрудненото положение.
POS терминали и оборудване за ресторанти, барове, хотели, бензиностанции и други търговски обекти. Официален дистрибутор за България, Румъния, Сърбия на продуктите на фирма POSIFLEX inc.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.