download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 85/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Продажба, ремонт и поддръжка на компютърна и офис техника. Изграждане на локални мрежи, софтуерна поддръжка. Продажба на консумативи и аксесоари за компютри и офис техника.
офис техника -консултации продажби,сервиз,комплексни решения мобилен офис-консултации,решения дистанционен контрол и управление на процеси
Софтгруп ООД е софтуерна фирма, занимаваща се основно с дизайн и разработки на информационни системи, предназначени за бизнес управление и мениджмънт, както и с разработване на уеб-базирани портали, сайтове и други видове цялостни решения за всякакъв тип бизнес. Фирмата работи както за българския пазар, така и за чуждестранни клиенти. Нашите основни приоритети са високо качество, прецизност и ефективност ма софтуерните продукти с нашата марка. За нас работи екип от добре обучени и опитни професионалисти, натрупали знанията си работейки за големи чуждестранни организации в същия бранш. Името Софтгруп ООД се е развивало като синоним на отговорен и надежден партньор, работещ с високи професионални стандарти, пълна професионална отдаденост и постоянна връзка с клиентите си. Нашата мисия е да помогнем на нашите клиенти да станат част от едно добре развито от информационна гледна точка общество, което неизбежно ще доведе до развитие и подобряване на ефективността на всяко ниво на бизнеса им.
Разработка на програмни продукти за управление на бизнеса - счетоводство, търговска дейност, складово стопанство, калкулации, ресурсно планиране, индивидуални и интегрирани софтуерни решения.
Интернет Реклама ЕООД предлага уеб дизайн и хостинг, оптимизация , промоция и популяризация на уеб сайт и реклама в интернет
ДЖАЗ ЕООД е водеща фирма в света на системите за сигурност и охрана. ДЖАЗ ЕООД предлага проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на широка гама системи и апаратура за сигурност от различни производители, за домашно, бизнес и др. приложения. ДЖАЗ ЕООД има опит във вземането на мерки срещу всякакви рискове, предлагани от заобикалящия ни свят. Ние винаги се стараем да постигнем целите и да задоволим очакванията на нашите клиенти с минимално изразходвани средства.
Продажба и сервиз на копирна и офис техника, сервиз на широкоформатни инженерни машини, рециклиране на тонер-касети.
Реклама и маркетинг.
Основните бизнес направления на фирмата са: • Изследване, анализ и проектиране на интегрирани информационни решения и системи; • Разработка на специализирани софтуерни приложения; • Доставка и внедряване на собствени продукти; • Поддръжка, развитие и администрация на Lotus Notes & Domino системи; • Маркетиране и дистрибуция на софтуерните продукти на IBM (Web Sphere, DB2, Domino Server); • Интернет услуги – Интернет Маркетинг; WEB дизайн; • Интернет базирани приложения, разработени на WebSphere, Java и DB2; PHP & MySQL; Domino; • Програмни решения за българския туризъм.
Светодиодни (LED) информационни табла и дисплеи. Пълноцветни видео екрани. Декоративно светодиодно осветление.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.