download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 73/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Laptop For ME е специализиран магазин за лаптопи втора употреба. При нас ще намерите голям избор от подбрани лаптопи втора употреба на топ цени. Предлагаме и голям асортимент аксесоари за преносими компютри - чанти, камери, памети и много други.
Продажба и сервиз на копирна техника, факс апарати с марка XEROX и BROTHER. Зареждане тонер касети за всички модели лазерни принтери.
Широкоформатно копиране, плотиране, сканиране (черно и цветно). Ниски цени, висока скорост и качество. Отстъпки за количества.
Спешна помощ за Вашия персонален компютър, продажба на нова и употребявана компютърна техника, внос и продажба на периферни устройства за компютри, USB компоненти, консултации и съвети.
Фирмата е позната под търговското име Pointer, разработения софтуер който предлагаме е: Ресторантьорски софтуер, софтуер за обслужване на заведения от тип ресторант, кръчма, бар, магазини, складове, дистрибуция, видеотеки, сервизи и интернет доставчици.
Смалсмартсофт ЕООД e модерна интернет компания, която предоставя на Вас - нашите клиенти качествени, модерни и съвременни уеб базирани решения, и некомерсиален софтуер по поръчка. Нашите услуги включват изработка и подръжка на динамичен фирмен и личен уеб сайт, подобряване вида и функционалноста на вече съществуващ сайт, сайтове за електронна търговия, on-line каталози, форуми, електронни книги, решения за съвместна работа на няколко клона от една или няколко фирми върху едни и същи задачи, операции и бази, изработка на софтуерни програми конкретно за Вас и Вашите нужди.
Хотелски системи. Софтуер за хотели и ресторанти. Хотелски електронни брави и сейфове на Онити. Системи за контрол на достъпа. Модули за Балнеологичен комплекс и Конгресен туризъм.
Продажба на мобилни и настолни компютри, принтери и копирни машини Konica Minolta, мултимедиини проектори, Toshiba Autorised Business Partner.
Доставка, монтаж и сервизно обслужване на електронни системи с фискална памет за бензин/газ станции. Доставка и сервизно обслужване на касови апарати и системи с фискална памет за търговски обекти. Асемблиране и сервизиране на компютърни системи, изграждане на локални мрежи. Доставка и сервизно обслужване на копирни машини, принтери, факсове и др. техника.
Доставка на канцеларски материали и офис консумативи по каталог. Търговия на едро и дребно с касови ролки, тонер касети и консумативи за принтери, факсове, копирни машини. Рециклиране на тонер касети и поддръжка на оборотни на склад.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.