download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 66/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Корпоративен сайт. Дистрибутор и интегратор на системи за информационна сигурност, смарт карти, четци и хардуер. Дистрибутор на компоненти за СКС.
Проектиране, разработка, внедряване и поддръжка на търговско-складови информационни системи, системи за обработка на документооборот, счетоводна отчетност и финансови анализи, специализирани приложения за автосервизно обслужване.
Високоскоростен кабелен интернет доставчик. Разработване на софтуер, поддръжка и продажба на хардуер.
Доставка на системи за автоматизация на технологичните процеси. Контрол на качеството на продукцията с използване на RFID технологии.
Компютри (нови и втора употреба), ъпгрейд, софтуер, компоненти, доставка на място.
Маг Студио е компания базирана в България, предлагаща професионални услуги в областта на уеб дизайна и уеб програмирането. Маг Студио е специализирана в разработването и програмирането на приложелия за World Wide Web. Има творчески подход към дизайна и използва най-съвременните технологии.
BeOnline е сравнително млада българска компания ориентирана основно към Интернет и уеб базираните технологии. Екипът ни е специализиран в уеб дизайна, е-learning решенията, рекламата и SEO (Search Engine Optimization). Ние предлагаме пълно обслужване в областта - от дизайна и планирането, до изпълнението, хостинга и поддръжката, като по този начин осигуряваме комфорта на нашите клиенти. С професионално и коректно отношение ние се гордеем че сме спечелили доверието на нашите клиенти. Ето защо, макар и млада, нашата компания се е доказала като надежден партньор в областта. BeOnline е в състояние да предложи всичко, от което се нуждае Вашия бизнес в интернет пространството. От прости информативни страници, до големи корпоративни сайтове, портали, онлайн магазини, каталози и уеб базирани приложения за обслужване нуждите на специфични дейности, Flash презентации и мултимедия.
Съдържа конкретна и практична информация за производствата, стоките и услугите над 29 хиляди регистрирани български фирми.
Производство и разпространение на софтуерни системи за управление на хотели, заведения, магазини и супермаркети, складове на едро и дребно, бензиностанции, телефонни централи, обменни бюра и други.
Директен вносител на офис техника втора употреба - компютри, монитори и принтери от Западна Европа и САЩ.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.