download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 52/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Презареждане на всякакви консумативи за мастиленоструйни принтери. Специализирано ателие за зареждане на черни и цветни мастилници, глави, пълнители и кертриджи за основните модели на мастилено-струйни Hewlett Packard, Canon, Epson, Xerox, Lexmark, Fujitsu и др.
Оторизиран дилър и сервиз на марката Тошиба - предлага на своите клиенти технически консултации при продажба, монтиране и поддържане на копирни машини, преносими компютри, мултимедийни проектори, оборудване на комплексни телефонни централи и цялата гама на Панасоник. Бърза реакция при повикване от клиент на място до 3 часа в рамките на София; качествено сервизно, гаранционно и следгаранционно обслужване; предоставяне на оборотна техника от същия клас, ако повредата не може да се отстрани на място; продажба на консумативи за офис техника, канцеларски материали, копирна хартия.
Продажба и сервиз на компютри и офис техника, изграждане и поддръжка на мрежи
Универсален софтуер за минаване на митница. Цялата нормативна база, свързана с митническия режим на Република България. Попълване и отпечатване на всички необходими формуляри. Постоянна актуализация.
“РАНИНА“ ООД - проектиране, изграждане, доставка, монтаж, пускане в действие, сервиз, поддържане и продажба на системи за видеонаблюдение и контрол, системи за охрана, системи за пожароизвестяване, системи за контрол на достъпа в сгради, интегрирани системи за сигурност, хотелски системи за сигурност, безжични системи за радио-комуникация, озвучителни системи, пожароизвестителна техника, аудиодомофонни и видеодомофонни инсталации с автоматична електромагнитна брава, телефонни централи, компютърни мрежи. Производство на видеодомофони, устройства за дистанционно управление на електроуреди по телефон и автоматични телефонни известители.
Полиграфически Комплекс ПОЛИПРЕС: професионално рекламно фотостудио, предпечатни центрове в Габрово и Велико Търново, собствена печатна база - висококачествен офсетов печат, 5-цветна машина 50х70 с компютърно управление. Реклама и в Интернет, собствени сървъри.
Виасел от няколко години предоставя на своите партньори телекомуникационни услуги, свързани с намаляване на разходите за междуградски, международни и към мобилни абонати телефонни разговори. Използваната технология е VoIP/FoIP или пренос на глас и факсимилни съобщения през интернет. Реалната икономия достига до 70%. Фирмата се занимава също така и с развитие на технологията с цел максимално качество на минимали цени. Тази услуга е без инсталационни и абонаментни такси.
Информационна агенция за мониторинг и клипинг на печатни, електронни и интернет медии. Изготвяне на Медия Анализи и Прогнози. Подготовка и реализация на PR кампании.
Концепт Технолоджис е специализиран вносител на монитори и компютри втора употреба. Ние присъстваме на пазара от 1993г. Търговската ни мрежа разполага с два деистващи офиса в София и Пловдив и дилъри в повечето големи градове на страната (Варна, Бургас Ст. Загора). Фирмата предлага на своите клиенти отлично обслужване и качествни продукти на достъпни цени. Всички стоки са тествани, рециклирани по европейските стандарти. Гаранционното обслужване се извършва от специализиран сервиз, в който за качеството се грижат високо квалифицирани специалисти. Нашата политика е да направим компютърните технологии достъпни за всички, като се стараем нашите клиенти да остават доволни. Фирмата предоставя отлични условия за дилъри от цялата страна.
Консултации, проектиране, разработка и поддръжка на динамични web сайтове. i-DECS - система за управление на уеб съдържание и бизнес процеси.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.