download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 44/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Системи за контрол на достьпа и отчитане на работното време; С-ми за видеонаблюдение в дома и бизнеса и с-ми за охрана на стоки в магазини и складове; Паркинг с-ми и с-ми за отчитане графика на движение на МПС; Обществени терминали ( Киоск ); Микроконтролери и компютьрен контрол и управление; Бизнес софтуер - Склад/ Mагазин/ Ресторант, Имоти; Софтуер по порьчка.
Разработка на софтуер и софтуерни продукти, WEB дизайн, медицински софтуер. Софтуер за индустрията и управление на качеството.
Аутсорсинг център за разработване на Инф. системи с използване на големи бази от данни. Клиент- сървър и web - базирани. Фирмата се е специализирала в разработки с продукти на Microsoft. Сертифициран партньор на Microsoft с 8 сертифицирани разработчици на решения.
Компютърни, информационни, диспечерски и управляващи системи, GPS, Unix, Linux.
Разработка на софтуерни продукти по поръчка.
Компютри, Модули, Аксесоари, Офис техника, Телефони, Централи, Интернет, WEB.
Уеб дизайн, разработване на интернет базирани приложения, уеб хостинг, печатна реклама.
Netage Solutions е водеща световна компания за разработка на софтуер за управление на бизнеса (CRM), ориентиран към нуждите на финансовата общност -инвестиционни фондове за рисков капитал, банки, инвестиционни посредници, и хедж фондове. Компанията е основана през 1998 година и многобройните клиенти, ползващи нашите продукти управляват над $65 милиарда, кореспондират с над 10,000 инвеститори и дават работа на над 1,000 финансови специалисти. Също така, Нетейдж Солюшънс се занимава с разработка на Интернет приложения, уеб сайтове, електронни магазини, системи за управление на съдържанието, интранет и екстранет портали в България. Процесът, екипната работа и опит, развити при осъществяването на множество проекти за над 200 местни и международни клиенти, са основната причина Нетейдж Солюшънс да се радва на признанието на клиентите, потребителите и конкурентите.
Компютри, компоненти, мрежово оборудване. Принтери, скенери, копири, монитори, цифрови камери и фотоапарати. Мултимедийни продукти и аксесоари, игри, речници. Интернет карти, GSM пакети и ваучери. Изграждане на локални мрежи, поддръжка и ремонт на компютърна техника. Конфигурации и компоненти втора употреба. Продажба и запис на оптични носители. Услуги на място.
Притежава и поддържа единствения сайт за българска мода в Интернет - с българска и английска версия. Предлага изработване на Интернет сайтове на фирми, поддръжка и промоция на сайтовете, реклама във fashion.bg, изграждане на компютърни мрежи и други компютърни услуги. Има контакти с чуждестранни партньори и предлага агентски услуги за реализацията на Българската продукция в чужбина, специализирана е в подпомагане на шивашки фирми. Официален риселър на софтуерните продукти на XARA за България - Xara X, Xara Webstyle, Xara3D.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.