download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 51/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Главен технически център на Toshiba за копирни машини, факсове, широкоформатни принтери и документни скенери KODAK. Вносител на всички видове оригинални части и консумативи (тонери и INKJET мастила и касети). Управление на сервизната мрежа. Отговаря за гаранцията и гаранционната поддръжка на продуктите. Учебен и сертификационен център за сервизни специалисти и потребители. Сервиз на крайни клиенти. SuSE Linux поддръжка и обучение.
BGCATALOG е база данни в Интернет за съхранение и търсене на единна информация за фирми, регистрирани и действуващи в България с данни за техните производства, стоки и услуги. Посредством уникален алгоритъм, както и структура за съхранение и търсене в базата данни се осигурява бърз достъп до информацията без оглед на разстоянията между заинтересованите бизнес-партньори и държавни граници между тях. BGCATALOG е сайт с търсеща машина в българското Интернет пространство, тясно специализиран и насочен в помощ на малки и средни фирми.
Консултански услуги в IT сектора; изграждане на локални мрежи; интернет; разработка на софтуер; продажба на компютри и периферия.
Доставка на интернет за Сливен. Продажба на мобилни и стационарни комуникации. Интернет и гейм зали.
Продажба и сервиз на компютърна и офис техника, касови апарати, счетоводен софтуер. Изграждане на локални компютърни мрежи, кабелен интернет, търговски обекти.
MARKET WebBuilder - система за изграждане на професионални сайтове без нужда от технически познания. Бързо внедряване, достъпна цена, доказана технология. Златен медал на Пловдивския панаир. Над 300 клиента, над 1 000 000 генерирани страници. Демо версия!
Курсове по английски за възрастни, подготовка за TOEFL, сертификатите на Cambridge, целогодишно обучение на деца предучилищна възраст и ученици в АНГЛИЙСКИ ДЕТСКИ АЛИАНС, курсове КОМПЮТЪР - Windows, Word, Excel, Corel, PageMaker, Internet.
CTEC - BG - Consulting & Technical Education Company е най-модерният учебен център за техническо обучение в България, сертифициран учебен център на Microsoft. Провежда професионално обучение по A+, Microsoft, Windows 2000, Windows 2003, Windows XP,.Net, MCP, MCSE, MCDBA, MCSD, MCAD, Access, Excel, Word, Project Management. Целта на екипа на CTEC-BG е чрез обучението да направи така, че технологиите да обслужват специфичните нужди на клиентите.
Microinvest е българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Фирмата е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия. Основно предимство на продуктите на Microinvest е тяхната ниска себестойност и богати фукнционални възможности. Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи.
Компютри; Части; Upgread; Преносими компютри (NOTE BOOKs). Обслужване на компютърна техника. Софтуерно обслужване - стандартно и по поръчка. Продажба на ИЗПЛАЩАНЕ - без начална вноска и поръчители.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.