download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 46/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Продажба и сервиз на компютърни системи, офис техника, телефонни централи и системи за сигурност.
Търговия с електронни компоненти и аксесоари.
Специализирана в изграждането на интегрирани информационни системи с финансово - икономическа насоченост, електронна търговия, сигурност на предаването на информация през Интернет. Извършва обработка на плащания с банкови карти и на банкови транзакции в отворени мрежи. Основни продукти: Интегрирана банкова информационна система - 1995; Система за обслужване на плащанията с национални дебитни карти с лого на БОРИКА - 1996; Система за отдалечено банково обслужване HomeBanking - 1997; Интегрирана система за инвестиционни посредници - 1998; Система за обслужване на плащанията с кредитни карти AmericanExpress - 1998; Система за клиринг и сетълмент на международни дебитни Cirrus/Maestro и кредитни карти - Europay/MasterCard, лицензирана от Europay International - 1998; Система за обслужване на търговци, приемащи плащания с кредитни и дебитни карти VISA - 1999; Система за плащания с банкови карти в Интернет - ePay.bg - 1999; Система за телефонно плащане на периодични сметки по телефон - ePayVoice - 2001.
Лидер на българския пазар за професионален митнически софтуер, ключов участник в изпълнението на проекта за изграждане и внедряване на Българската Интегрирана Митническа Информационна Система /БИМИС/. Алфа Агент е специализирана информационна система, предназначена за фирми, занимаващи се със спедиция, митническо посредничество, външна търговия (внос - износ) и други общуващи с митницата и митническата администрация организации.
Сервиз и продажба на: компютри (Exco System, Compaq, Toshiba), принтери (Oki, HP, Panasonic, Canon, Xerox, Epson, Printronix), факсове и копирни машини (Toshiba), счетоводен софтуер на Бора Системс, софтуер за семейни лекари Алис, софтуер (Microsoft, Corel, Adobe и др.). Продажба на лизинг. Проектиране и инсталиране на мрежи и цялостни информационни решения.
Изграждане на мрежи. Доставка на Интернет през домашната сателитна система. Проектиране, разработване и поддръжка на софтуер по поръчка.
Софтуерни разработки, програмни продукти по индивидуални поръчки, финансов софтуер, софтуерни модули, уеб дизайн.
Комтютърна техника, периферия, мрежи, софтуер.
Асемблиране, дистрибуция и продажба на компютърни компоненти, техника, аксесоари и сервиз.
Търговия с електронни елементи, резервни части и аксесоари за аудио, видео, бяла техника, компютри и GSM телефони. Сервиз на електроника.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.