download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 33/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Предлага софтуер за автоматизиране на административните дейности и компютърни системи за банково счетоводство.
Сервизен и търговски дилър на XEROX - собствен склад, както и транспорт. Извършва доставка и сервиз на продуктите на XEROX в цялата страна.
Разработка на софтуер, интернет приложения, уеб дизайн, мултимедийни презентации. Продажба на компютърна и офис техника, изграждане на мрежи.
Производство на съоръжения за преработка и съхраняване на радиоактивни и високотоксични отпадъци. Услуги по третиране на опасни отпадъци с лиценз от МОСВ. Издателска дейност. Информационни технологии.
Оторизирън дилър на XEROX и бизнес партньор на Hewlett-Packard - консумативи и офис техника.
Внос-износ на офис техника, комплектоване на компютърни системи, Notebook - специалист. Ремонт на преносими компютри, монитори. Изграждане на локални мрежи.
Агенция за недвижими имоти ВИДИНСКИ ИМОТИ; заложна къща; ресторант ЛОРЕТА; представителство на Цифрови системи - първия интернет доставчик в България; търговия, внос, износ.
Търговия и сервиз на компютърна техника. Абонаментна поддръжка на компютърна техника и мрежи. Изграждане на локални мрежи. Цялостни решения за фирмен софтуер и хардуер. Представител на KODAK за CD-R и дигитални апарати.
Продажба на компютърни системи, офис техника и софтуер. Сервизна дейност, абонаментна поддръжка на офис техника. Структурно окабеляване и поддръжка на локални мрежи.
Широкоформатни цветни разпечатки за рекламни пана, билборди, автомобилни стикери, светещи кутии. Компютърни услуги - асемблиране, консултации и ремонт на компютри и периферия.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.