download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 43/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Проектиране, инженеринг, асемблиранеине, инсталиране, трансфер, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на информационни и компютърни системи и програмно осигуряване.
Търговия с консумативи, хардуер; асемблиране на компютърни системи; литература в областта.
Smartcom е част от Haemimont-Smartcom AD, специализирана в услуги в областта на телекомуникациите: системна интеграция; дистрибуция на водещи производители на телекомуникационно оборудване: ADC Telecommunications, USA; Lucent Technologies, USA; Sagem SA, France; производство на собствени продуктови серии. Haemimont е част от Haemimont-Smartcom AD, в която работят отделни екипи специализирани в: разработка на мултимедийни изделия; мултиплатформено проектиране на системи; образователни и развлекателни компютърни игри; разработка на специализиран софтуер; компресия на говор; web дизайн.
Доставка, реализация и координация на цялостни проекти и решения, системна интеграция, високоспециализирани консултантски услуги, обучение при изграждане на информационните системи за телекомуникациите, транспорта, банковото дело, държавните институции и промишлеността. Координация и мениджмънт на сервизната мрежа и дейност на НР в страната. Предоставяне на комплексни сервизни услуги на настоящи и бъдещи свои клиенти. Развитие и подпомагане на партньорската мрежа на Hewlett-Packard в България. Прилагане на маркетинговата политика на фирмата в България. Поддържане на редовна и добра информираност на пазара за продуктите и услугите на Hewlett-Packard, усъвършенстване и развитие на приложението на програмите за обучение и консултации на НР в България. Прилагане на програмите за финансиране на проекти в областта на информационните технологии.
Проектиране, разработване, производство, монтаж и обслужване на компютърна инфраструктура, програмни системи, системна интеграция, инженеринг, обучение и услуги в областта на информационните технологии; CAD/CAM, CAE, GIS IT; Информационни продукти и услуги, платформи и системна интеграция; Трансфер на информационни технологии; Разработка и проектиране на системи; Внедряване, обучение и консултантска дейност; Образование и следдипломна квалификация; Поддръжка на софтуер и хардуер; Консултации и инженеринг; Интернет доставчик.
Специалист - програмист. Изграждане и актуализиране на релационна база данни под управлението на ORACLE.
Разработка на софтуерни продукти. Асемблиране на компютърни системи. Консултации в областта на информационните технологии. Интернет решения. SrartCard решения.
Продажба, ремонт, поддръжка и сервизно обслужване на компютърна техника. Преносими компютри, Софтуер, Аксесоари, Монитори, Принтери, Скенери, Дънни платки, Мултимедия, Мрежово обурудване и други.
Internet Service Provider
Автор и разпространител на системата за обработка на неструктурирани данни (Unstructured Data Management System - uDMS) DOCMAN 2.0. Системата DOCMAN 2.0 е предназначена за цялостна автоматизация на административната дейност. Тя е типичен представител на новото поколение Document Management Systems (DMS).

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.