download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 45/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Интернет услуги и решения - хостинг, софтуер.
Разработка на софтуерни продукти, системна интеграция, цялостно изграждане на информационни системи, създаване, поддържане на бази от данни за обслужване на градски, земеделски и горски кадастър.
Портал на българските мебелни, архитектурни и дизайн фирми.
Фирмата предлага цялостни IТ решения и обслужване. Изграждане и внедряване на IVR системи, Контактни центрове, Help Desk, Call Center за телемаркетинг и др. Проектиране и инсталиране на мрежи и цялостни информационни решения. Проектиране, разработване, внедряване и поддръжка на софтуер по поръчка на български и чуждестранни клиенти; Разработване на приложения за бази данни; Разработване на приложения за VOIP. Продажба на лизинг.
Производство и внедряване на софтуер за автоматизация на финансово-счетоводната дейност, поддръжка, обучение, консултации и системна помощ.
Регистрация на имена на домейни, хостинг на уеб сайтове, подходящ за презентационни сайтове и онлайн магазини, консултации относно присъствието на фирмата на клиента в интернет.
Асемблиране и продажба на компютри, продажба на компоненти и консумативи за компютърна техника и периферия. Изграждане на мрежи и абонаментна поддръжка на компютърна техника. Продажба на офис техника.
Асемблиране и продажба на компютърна техника, разработка на софтуер и WEB съдържание. Множество WEB базирани услуги.
Продажби и сервиз на компютри, периферия и консумативи. Дистрибутор за България на Q-Ink, Канада - консумативи за мастилено-струйни и лазерни принтери.
Асемблиране и търговия на компютри, компютърни модули и всички видове консумативи. Дилър на HP и Xerox. Дистрибутор на Диалог Наука, антивирусни програми DrWeb и ADinf.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.