download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Информационни технологии

<< предходнастраница 53/105 (1041 фирми общо)следваща >>
Корпоративни Интернет решения. Нов или редизайн на интернет страници. Динамични каталози, е-магазини, база данни. Програмиране и изработка на интернет приложения. Продажба на употребявани маркови компютри - Dell, HP, IBM, Compaq и други (внос от Германия).
Продажба и дистрибуция на компютърни компоненти, сервиз, продажба и асемблиране на компютърни конфигурации. Доставка до всяка точка на страната в рамките на 24h.
Продажба на компютърна техника, компютърни системи за видеонаблюдение, безжични мрежови устройства, консумативи и аксесоари. Дистрибутор на iiyama, Rotronic Logistics, Linksys, Ricoh, GeoVision, AverMedia, StarChip, Finest Security Systems.
Линукс Бизнес Сълюшънс е софтуерна компания за разработка и внедряване на решения под отворен код, които подпомагат клиентите в посрещането на техните ключови потребности и изпълнението на стратегическите им цели и гарантират адекватна и своевременна реакция на предизвикателствата на IT-пазара. Като фокусира усилията си в три области на експертни познания - надеждни технически решения, ERP системата ABAS и квалифицирано Linux обучение - компанията създава възможности за постигане на висока рентабилност, гъвкавост и трайно пазарно лидерство. ЛБС е изградила отношения на взаимна подкрепа с партньори със стабилен бизнес профил и високи технологични стандарти - IBM, SuSE Linux AG, ABAS Software AG за да предостави на клиентите си първокласни продукти, услуги и поддръжка.
Продажба, ремонт и сервиз на Компютърна техника.
Производстство и продажба на компютърни системи, сървъри, периферия, компоненти, преносими компютри и др. Цялостни IТ решения и обслужване. Разработка, инсталиране и поддръжка на локални мрежи; Интернет услуги; Комуникационно и мрежово оборудване; Поддръжка на софтуер; Сервиз; Както и много други IТ услуги и продукти.
Продажба на компютърни компоненти и периферни устройства. Асемблиране на компютърни конфигурации и сървъри. Комплексно техническо обслужване на компютърни системи, персонални компютри и офис оборудване, абонаментна поддръжка.
Продажба, сервиз и ъпгрейд на компютърни системи, модули, периферия.
Разработка и разпространение на компютърни и конзолни игри.
Проектиране и оборудване за автоматизация на паркинги. БАРИЕРИ с електронно управление, семафори и аксесоари, 100% натовареност. ЧЕТЦИ и карти – безконтактни RFID, билетни автомати, машини за разплащане. СОФТУЕР за управление на паркинги - ePark, стабилен, многофункционален - стандарт в бранша.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.