download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Дърводобив и дървообработване

<< предходнастраница 19/40 (399 фирми общо)следваща >>
Търговия с мебелен обков и аксесоари-Ferrari-Италия, Pozzi-Италия. Инстументи СМТ.
Разработка на специализирани електронни системи, 100 % автоматизация на сушилни с вградена подобрена технология, по-резултатно сушене, микропроцесорно управление, архивиране на процеси, влагомери за дърво, замазка, зърно, въздух, почва, пясък, стационарни влагомери, преносими влагомери, централизирана енергоспестяваща система за управление на осветлението, нивотрансмитери, комплексна електронна моторзащита, регулатори, влагорегулатори, терморегулатори.
Добив на широколистна - бук и иглолистна дървесина. Производство на детайли и дъски: -бук- пропарени или бели -дъб -орех; Производство на строителна дървесина от бял бор. Производство на дървени опаковачни кутии.
Изработване и монтаж на интериорни врати от MDF и масивни врати. Изработване и монтаж на еднокатна и двукатна дограма. Обзавеждане на хотели, ресторанти, жилищни и офис сгради. Кухненско обзавеждане, спални, маси. Градинско обзавеждане, навеси от масивна дървесина.
Производство на дървени сглобяеми къщи. Сушене на дървесина, производство на иглолистни дъски и греди. Охранителна дейност.
Производство на огънати масивни и слоeсти детайли за столарската промишленост. Масивни плотове от бук, бор, смърч, ела.
Производител на интериорни врати от MDF и масивна дървесина. Изработване на еднокатна и двукатна масивна дограма със стъклопакет. Хотелско и кухненско обзавеждане.
Основните дейности на фирмата са дърводобив и дървопреработване, включващи и производство на дървени въглища.
Стълби, парапети, вити, спираловидни, кръгли, конусовидни стълби, стълби на собствена конструкция, върху метална, върху бетонна конструкция, части за стълби, балустри, ръкохватки, главни колони, завършващи елементи, стълби за къщи и мезонети от Илина ЕООД.
Добив и търговия с дървен материал. Фирмата разполага с техника за дърводобив, товарене и превоз на дървения материал. Извършва и залесителна дейност.
< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 40 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.