download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1107/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Усмивката е най-красивата визитка на човека. Тя изисква участието на няколко специалности и специалисти. Създаването на перфектната усмивка може да включва комплекс от терапевтични, пародонтологични, ортодонтски, хирургични, имплантологични, протетични и избелващи манипулации.
Инвестиционни проекти - АРХИТЕКТУРА, Конструкции, Инж. мрежи, Геодезия, Ландшафт, КСС, ПБЗ, Кинотехнология, Акустика, Експериментална археология, Интериорен ДИЗАЙН, Консултации, Узаконяване и въвеждане в експлоатация на сгради и съоръжения, Проекти по Европейски програми, Инвеститорски контрол.
Искате ли да развиете вашия бизнес? А искате ли да имате повече клиенти? Ще ви бъде ли от полза, ако ви вземат на сериозно? Ако на всички тези въпроси отговорът Ви е „ДА”, то тогава не се колебайте да се свържете с нас! Нашите сайтове и оптимизация са гарант за вашият успех. Ние предлагаме изработка на качествени сайтове, съобразени изцяло с вашите изисквания и тенденции на пазара. Ние сме бързи и можем да ви предложим много идеи, свързани с уеб дизайна и оптимизацията!
Фирмата е специализирана в производство и ремонт на кардани за автомобили, трактори, селскостопанска техника, бусове, джипове, камиони, автобуси и индустриални машини. Разполагаме с пълната гама резервни части, като голяма част от тях са и на склад, както и с високо квалифицирани специалисти с огромен опит и специализация в тази дейност. Имаме високо - прецизна балансираща машина на немската фирма SCHENCK - лидер в балансиращата техника с която извършваме динамичен баланс на кардани. За всички нови кардани и ремонти, фирмата поема гаранция. Има възможност за търговски отстъпки.
Tранспортни услуги за цяла Европа и част от Азия. Ние предлагаме надеждни транспортни услуги на нашите клиенти, осигурявайки връзките между фирми износители и вносители от Западна Европа. Основен предмет на дейност са спедиторски услуги по извършване на автомобилен превоз на товари.
Килим World е най-големият вносител в Европа на ръчно връзвани текстилни изделия от естествени материали и с естествени цветове. Предлага вълнени, копринени и акрилни килими и пътеки. Персийски, класически, ориенталски, модерни, ексклузивни и дизайнерски.
Фирма „Сигма инвест“ ЕООД е създадена през 2005г. Едноличното дружество е специализирано в областта на газовия инженеринг и доставките на компресиран природен газ.
Galia.bg е онлайн магазин за дамско, мъжко и детско бельо. Създаден е за Вас, защото ние истински вярваме, че всеки наш продукт ще отговори на очакванията Ви – безкомпромисно качество на достъпни цени, а това преди всичко ще Ви спести време и пари.
Съвременни пречиствателни станции с биологично пречистване, подходящи за едно-, двуфамилни къщи, офиси, предприятия, хотели и малки населени места. Аеробна технология на пречистване, която няма нужда от поддръжка и консумативи. Технологията BioCleaner® е уникална аеробна технология, единствена по рода си без аналог. Разработена и патентована от екип учени на чешката компания "ENVI-PUR", тя поставя началото на ново поколение пречиствателни станции с изключителни показатели на пречистване на отпадъчните води. Показателите са легитимирани в оторизирани лаборатории на Европейската комисия по екология (EEC) след прецизни тестове и са без конкуренция. Пречиствателни станции BioCleaner® са изработени от изключително здрав, висококачествен и хомогенен полипропилен. Дебелината на полипропилена от който са изработени моделите от "ВС-4" до "ВС-25" е от 8мм(0,8см) до 10мм(1см), а дебелината на моделите от "ВС-30" до "ВС-150" е от 80мм(8см) до 100мм(10см) в зависимост от модела. Формата, дизайнът, конфигурацията, здравината на материала и уникалната технология ги прави практически вечни. Технологията на пречистване на тези пречиствателни станции е резултат от дългогодишна разработка на чешки учени и е патентована и сертифицирана от чешката фирма ENVI-PUR . Оторизиран представител на фирма ENVI-PUR за България е българската Ейч Джи Енд Сонс, която вече е монтирала стотици пречиствателни станции на територията на страната. Чешките пречиствателни станции BIO CLEANER се доказаха като най-сполучливите съоръжения за пречистване на отпадъчни води в цяла Европа.
Гранд Консулт ЕООД е счетоводна фирма, която извършва счетоводни услуги за фирми и предлага всякакви счетоводни консултации. Кантората има богат опит и разполага с високо квалифицирани счетоводители, които ще дадат спокойствие за вашия бизнес. Фирма Гранд Консулт ЕООД предлага големи отстъпки за своите нови клиенти. Коректност, ангажираност и индивидуален подход са основните предпоставки за дългосрочно партньорство и в тази счетоводна кантора може да разчитате на тях.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.