download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1103/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Фирма Джи Кей Инженеринг Груп ООД е създадена от специалисти с над 10 години опит в областта на медицинските технологии и е фокусирана в създаването на комплексни решения за изграждане на болнични заведения. Фирмата предлага пълен проджект мениджмънт на своите клиенти - от проектиране, координиране изпълнението на проекта, монтаж, тест и сервизно обслужване.
Разработване и отдаване правото за ползване на счетоводен софтуер от ново поколение, работещ като облачна услуга. Счетоводни услуги, одити, анализи и практически съвети, съобразени с действащото счетоводно и данъчно законодателство у нас и в Европа. Обучения и опреснителни курсове за счетоводители и главни счетоводители.
Хамали Груп е съвсем нова фирма на пазара и въпреки това ще останете очаровани в избора си на компания, предлагаща хамали и хамалски услуги на територията на град София и страната. Стремим се да осигурим най-качествените хамали и хамалски услуги, пренасяне на дома или офиса, като предложим и добри цени според избора на услуги, които ще изберете. Ние знаем колко е стресиращо едно преместване, което е свързано и с редица други проблеми, затова можем да улесним всички неприятности по подготовката, като предложим доставка на опаковъчни материали, план за преместване, товарене, разтоварване или друга хамалска дейност от която се нуждаете. Нашата група ще ви помогне с подготовката за преместване, като осигури опаковъчни продукти, опаковане на вещите, демонтажни, монтажни услуги на мебели, товарен транспорт и разбира се отзивчиви хамали, които ще преместят цялото ви лично имущество без много стрес, бързо и качествено.
Производство и търговия на LED осветителни тела и светодиодни модули. Висококачествени LED панели за вграждане или директен монтаж. Индустриални лампи с голям светлинен поток, подходящи за производствени и складови помещения. За изработката на продуктите се използват LED чипове и драйвери от OSRAM, Tridonic, Epistar, Cree. Фирмата предлага проектиране и производство по поръчка, монтаж и следпродажбено обслужване. Решения за цялостна подмяна на остаряло осветление или изграждане на ново.
Производител на резервни части и консумативи за селскостопански машини: сеялка, сламопреса, косачка, трактори, култиватор, дискова брана, комбайн и др. Производство на сейфове по желани размери и предназначения и услуги, свързани с металообработване. Модели на машини, за които "Универсал 92" ЕООД произвежда части: румънска и новаченска сеялка, СУПН, СЗУ-3,6, турски сеялки Алтъньоз, Сьонмезлер, Гингьор, Гаспардо, Е-302, ХПС, ПСП, К-454, КЛААС, дискова брана, култиватор, МТЗ; ЮМЗ, ДОН; НИВА, Е-516, роторна косачка и други. Консумативи: преходници (адаптер) 6/8 шлиц, 8/6, 6/6, 8/8, 8/20, 20/8, 21/20, 20/21, 20/6, 20/8, 6/20, 20/6, 21/8, 21/6 и по желание. Универсал 92Н ЕООД произвежда сейфове и каси от метал с различно предназначение – за ценни книжа, оръжие или скъпоценности и др. Фирмата предлага на своите клиенти най-добри цени и условия на доставка. Доказано добро качество на продукцията.
Хотели "La Casa" се намират на брега на язовир Батак в прекрасната планинска местност Цигов Чарк. Комплексът предлага прекрасна почивка, апартаменти, стаи. Хотелският комплекс разполага с луксозни стаи за гости, които са обзаведени изцяло с италиански материали.
Къщи и вили за гости под наем на брега на язовир Батак.
Видеонаблюдение, продажба, монтаж, инсталация.
Експертност - над 10 години опит в почистването и поддържането на административни, търговски и индустриални обекти. Коректност – фундаментът на взаимоотношенията е почтеността. Това ценим ние и така работим с нашите клиенти. Доверие – нашия приоритет е Вашето доверие.
Кои сме ние? Human Capital Store е компания, чиято дейност е свързана с подбор, развитие и задържане на служителите в дадена компания. През годините увеличихме броя на предлаганите от нас услуги и работим по няколко проекти, включително и социални, които са от огромно значение за нас, като: “Подбор на хора с увреждания”, „Кандидатите споделят” и почасова работа за майки в майчинство. В какво вярваме? Ние от Human Capital Store вярваме, че хората са най-добрият капитал във всяка фирма, независимо от сектора, в който оперира и пазарният дял, който заема. Това е причината да правим всичко възможно, за да намерим най-добрите професионалисти, които могат да се интегрират бързо в специфичната корпоративна среда на всеки клиент и да допринесат за подобряване на резултатите.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.