download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1088/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Официална страница: www.kendyhellas.com “Кенди Хелас” ЕООД е българска проектантско - производствена организация в областта на конвекционалната енергетика и промишленото строителство. Фирмата е специализирана в изработката на метални конструкции и нестандартно оборудване по задание на клиента. Ако се интересувате от метални конструкции и метални халета, "Кенди Хелас" ЕООД е в състояние да отговори на вашите нужди и изисквания. При нас ще намерите всичко необходимо за метални конструкции, независимо дали се касае за производствени метални халета, метални складове, търговски площи. Независимо от предназначението или местоположението на сградата, ние ще Ви я построим в срок и в рамките на бюджета. Фирмата извършва проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции от листова и профилна стомана - черна и неръждаема: метални сгради - халета, метални стълби и стълбищни площадки, метални парапети, метални навеси и козирки, метални врати и огради, както за металургичната, химическата, хартиена и други промишлености, така и за частни клиенти. • Производството на нестандартни изделия от въглеродни, неръждаеми и специални стомани, цветни метали. • Извършване на капитални ремонти в металургията, енергетиката, химическата и минната промишленост. • Извършване на електро - монтажни дейности в промишлеността. • Изработка, монтаж и ремонт на промишлени тръбопроводи - тръбопроводи за пара и гореща вода, газоходи. • Заваряване и заваръчни дейности - черни и цветни метали по всички методи - електродъгово, аргоново, МИГ/МАГ, ВИГ, подфлюсово и електрошлаково заваряване. • Изработка, монтаж и ремонт на метални силози, резервоари и цистерни от черна и неръждаема стомана по документация на клиента. • Проектиране, изработка и монтаж на мобилни сушилни инсталации. • Монтаж, изработка и ремонт на конвейри и транспортьори. • Демонтаж, сортиране и рязане на скрап на стари метални конструкции, тръбопроводи, газоходи, цистерни, силози и други. • Монтаж и ремонт на съдове под налягане. • Изработка на горещо поцинковани метални конструкции за соларни паркове. • Нанасяне на антикорозионни покрития и боядисване. • Гаранционен и след гаранционен сервиз • Кенди Хелас ЕООД дава на своите постоянни контрагенти отстъпки до 5% от стойността на всяка извършвана услуга. За повече информация посетете официалната ни уеб страница или се свържете с нас на посочените телефони.
Булгар Мастер ЕООД е с основен предмет на дейност проектиране, производство и търговия на изделия от висококачествена и рядка дървесина, без аналог на българския пазар. Първоначалната специализация на фирмата е насочена към производството на уникални по сложност и качество сувенири от различни видове дървен материал предназначени за винарската промишленост. От 2004 г. с натрупването на допълнителни опит и практика започнахме проектирането и производството на нестандартни изделия за българския пазар, като различни видове луксозни кутии, сувенири и аксесоари, дизайнерски мебели и цялостни интериорни решения.
Ние сме фирма директен вносител на интериорни и входни врати. Предлагаме на своите клиенти и бизнес партньори богат асортимент от интериорни и входни врати на конкурентни цени. Екипът ни се състои от висококвалифицирани и амбициозни кадри, подготвени за работа в динамична атмосфера. Основното ни предимство е постоянната складова наличност, разнообразието от цветове, модели и размери, които предлагаме. Качествено и бързо обслужване от четирите ни офиса в България, логистика на доставките за цялата страна и кратки срокове за изпълнение на поръчките.
Проектиране и изграждане на локални отоплителни инсталации на твърдо и течно гориво. Ремонт на отоплителни инсталации всякакъв вид, както и тяхното премахване. Консултации на място и по телефон, съвети за изграждане на локални отоплителни инсталации на място и по телефон. Изготвяне на подробни проекти и ценови листи за локални отоплителни инсталации.
Нашето предприятие се специализира в търговия с градински маркучи, маркучи за поливане, еластични армирани и неармирани маркучи и специални маркучи от ПВЦ. Фирмата предлага различни видове маркучи изработени от PVC и PE: - Маркучи за поливане: градински маркучи, подсилени армирани, меки парникови, термични маркучи за гореща вода; - Аспираторни маркучи; водопроводи и въздуховоди, вакуумни маркучи; - Маркучи за хранителни цели - за транспортиране на бира, вино, мляко и други течни храни; - Маркучи за басейни и сифони, маркучи за климатици. Ново в асортимента на фирмата – маркучи за капково напояване.
Консултантска организация със собствена действаща интегрирана система за управление по ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 и BS OHSAS 18001. Консултиране по европейско финансиране. Стандарти за социална отговорност.
Фирма "Смарт Хоум Системс" ООД предлага проектиране и изграждане на системи за домашна, сградна и индустриална автоматизация. Системите позволяват управление през Интернет и мобилни устройства.
Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркети в Стара Загора, Раднево, Нова Загора, Казанлък. Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел валови и дискови машини Bona. Фирма "Акция 2010" ЕООД предлага безпрахово циклене на естествен паркет, лакиране, редене и фугиране и безплатна консултация от професионалисти. Разполагаме и с пълна гама маркови лакове, допринасящи за дълготраен естетически вид и лесна поддръжка на подовите настилки.
Интелисис е софтуерна фирма с предмет на дейност разработка на бизнес софтуерни решения.
Предлага мебели на търговска площ повече от 2 500 кв.м. Търговия с мека, корпусна и тръбна мебел, както и мебели от естествена дървесина, ламинирани плочи и МДФ с цени на производител. Фирмата е специализирана в комплексно обзавеждане на вили, офиси и домове (кухни, детски стаи, спални, трапезарии и хол). Изпълнява индивидуални проекти на клиента и предлага транспорт и монтаж.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.