download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1091/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Изработка на качествени сайтове, реклама, уеб дизайн, фотография, лого дизайн, социални мрежи, виртуални турове, изработка на банери и др. Нашият професионален екип по разработка на сайтове е сформиран от уеб - дизайнери, програмисти, PR-професионалисти.
Строителство, ремонтни дейности, проектиране, дизайн. От изкопа до ключ!
Продажба, доставка и монтаж на ВиК, парно отопление и електро - материали и инсталации. Ремонт на TV и аудио техника. Ремонт, продажба и поддръжка на хладилна и климатична техника. Ремонт, продажба и поддръжка на битови електроуреди. Шивашки услуги. Абонаментна поддръжка на ресторанти, офиси, частни хотели, домове и други.
Heavy Industries Engineering е официален вносител и сервиз на Borri, Green Power, AYERBE, INMESOL, BBI MEGABARRE, водещи европейски и световни лидери в производството на устройства за непрекъсваемо електрозахранване (UPS) от последно поколение и дизелови генератори за автономно и аварийно електрозахранване, шинопроводи. Компанията е вносител и на други електротехнически устройства и материали, като изправители, инвертори, батерии и други специализирани устройства.
Продажба, монтаж, сервиз, лизинг на автомобилни газови уредби (АГУ), газови инжекциони на пропан бутан и метан. Предлагаме качествени продукти на ниски цени. Работим с марките: BARDOLINI, CARGAS VEGA, BRC, LOVATO, TOMASETTO, ZAVOLI. Цялостно обслужване и диагностика на автомобили.
Строителство и обновяване на индустриални сгради, търговски и административни центрове, жилищни сгради, монтаж на сглобяеми метални и стоманобетонови конструкции, направа на специални промишлени подове от шлайфан бетон и епоксидни покрития. Ремонти и довършителни работи. Търговия със строителни материали. Складови бази в Ямбол и Царево. Топлоизолационни и хидроизолационни системи, тухли и керемиди, настилки и облицовки, материали за груб строеж и сухо строителство, oбзавеждане за бани, машини и инструменти, крепежни елементи, пълна гама бои и мазилки, лепила и шпакловки.
Денонощна пътна помощ при ПТП за леки и лекотоварни автомобили, мотокари и камиони. Независимо от пътната обстановка, НИСКИ цени! Бързо отзоваване 0-24ч. Диагностика и ремонт на автомобила на място. Подаване на ток 12-24 волта.
Пътна помощ при ПТП и аварии за лекотоварни автомобили, мотокари, камиони, селскостопанска и земеделска техника, съобразено с пътните условия. Експресно отзоваване 0 - 24 ч. Компютърна диагностика на автомобила на място. Автосервиз.
Доставка и ремонт на турбокомпресори за леки, лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, микробуси, пътно - строителни машини, селскостопанска техника и др. Фирмата разполага със собствена сервизна база, оборудвана с всички необходими инструменти, технологии и машини от най - ново поколение за разглобяване, обезмасляване, почистване, бластиране, сглобяване и балансиране на турбокомпресори (Garrett, Mitsubishi, IHI, Holset, Toyota, KKK, Schwitzer и др.). С всеки ремонт на турбина се извършва диагностика на високооборотен стенд след ремонта.
Рекламни материали от агенция ММ Вижън. Визитки, флаери, каталози, дипляни, ключодържатели, печат, билбордове и много други. Посетете нашия сайт!

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.