download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1090/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Доставка на консумативи и резервни части за мобилни и стационарни трошачно - пресевни инсталации. Консултации при проектиране, изграждане и поддръжка на трошачно - пресевни инсталации. Употребявани трошачки, сита, трошачни машини, пресевни машини. Чукове, облицовъчни плочи, конуси, челюсти, сита, ситови плоскости, за роторни, конусни, челюстни трошачки Powerscreen, Tesab, Metso, Sandvik, Fintec, Extec, Parker, MFL, Trio, Kleemann, Hartl, Atlas Copco, Ruble Master, Terex Finlay, Hazemag, Cedarapids, Jaques, Canica, McCloskey, ThyssenKrupp, DSB Innocrush, Western Retek.
Ние ще ви доставим бързо и безпроблемно кошници с плодове, специални кошници, или само плодове, ако имате конференция, среща с клиент - единственото което трябва да направите е да се свържете с нас. Освен еднократна поръчка вие можете да направите абонамент и ние ще ви доставяме всяка седмица една или повече кошници с различни пресни и полезни плодове до вашият офис или дом. Безплатна доставка в рамките на София!
Внос и търговия с почистващи продукти на едро.
Oсновната дейност на фирмата е търговия с твърди горива, продажба и изработка на градински мебели, мебели от Велинград, дърводелски услуги.
АМБ ООД - инструментална екипировка, шприцформи (матрици); фина механика; автоматично струговане; CNC фрезоване; обемна ерозия; производство на пластмасови изделия - арматури за моноблок и др. продукти.
Студио МИРАЛ се специализира в обзавеждане с интериорен текстил на жилища, обществени сгради, ресторанти и хотели. Платовете, които предлага се отличават с качество и висок стандарт. Пердета, завеси, римски щори, японски пана, шалтета, възглавници, детски текстил, калъфи за мебели, покривки, както и тръбни, пластмасови, алуминиеви и огъваеми корнизи.
Магазин "Дария" се намира в гр. Сливен, ул. Славянска №8 /Търговски дом "Добри Желязков"/ и е собственост на "Дария Карпет". Новите технологии позволиха магазина да стане достъпен за клиенти от цялата страна чрез създаването на онлайн магазина www.dariashop.com Магазин "Дария" предлага на своите клиенти богат асортимент от килими, мокети и пътеки. Всички продукти се отличават с високото си качество, съвременен дизайн и цветове, както и атрактивни цени.
'NRJ Soft' е компания, занимаваща се с изграждане и поддръжка на системи и камери за видеонаблюдение, контрол на достъпа и автоматизация.
„АЛМИГ- БЪЛГАРИЯ ” ООД е изключителен търговски представител на немската фирма ALMIG Kompressoren. Предлагаме пълна гама компресори за сгъстен въздух, студоизсушители, абсорбционни изсушители, филтри и ресивери. Гаранционно и извънгаранционно обслужване.
Центърът за развитие на управленски умения е създаден по съвместен българо - японски проект с участието на Японската агенция за международно сътрудничество (JICA) и Института за следдипломна квалификация (ИСК) при Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Проектът се изпълнява с подкрепата на Посолство на Япония, Министерството на икономиката и енергетиката на Република България и Азиатско -Тихоокеански университет Рицумейкан (Япония). Центърът предлага практически ориентирани курсове и програми отговарящи на потребностите и очакванията на българските предприятия, особено на малките и средните предприятия.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.