download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1087/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Внос и търговия на мебелен обков и аксесоари за мебели: панти, водачи, винтове, крака, дръжки, закачалки, алуминиеви профили, мивки, аспиратори, кухненски плотове и механизми за вграждане, рафтоносачи, стреч фолио, мебелни лунички и още над 3000 артикула.
СТС Електроникс ООД започва дейността си през 1990 г. и е един от водещите производители на датчици и електронни устройства, предоставяйки на своите клиенти и партньори иновативни и практически решения при автоматизирането на производствени процеси в индустрията.
"Кетъринг? Сватба, коктейл, бал или доставка на хапки? Предлагаме Ви невероятна кухня и първокласно обслужване.
Ние предлагаме висококачествени природни продукти, ползвани в подкрепа на терапии за лечение на всички видове рак. Фирма „Доктор Биомастер” разполага с препарати от лекарствени гъби, продукти на база на Алое Арборесценс, билковата смес ЕСИАК, както и с книги, описващи ефекта от изброените продукти. Нашата фирма има магазини и консултативни кабинети, в които може да получите указания за приемането на природните продукти с доказан ефект. За повече информация посетете сайта ни!
GALP ЕООД е строителна фирма, специализирана в строително - монтажни дейности извършвани от алпинисти, топлоизолация, хидроизолация и ремонт на покриви. Нашият екип има зад гърба си близо 10 години трудов стаж по специалността, а наши клиенти са били редица известни търговски компании и отделни домакинства. Предлагаме услугите си на високо ниво, подплатени с нашия опит и гаранция.
Бюро за обслужване на превозвачи - Илиянци извършва резервации и отчитане на разрешителни за международни автомобилни товарни превози.
Фирма "Смарт Хоум Системс" ООД предлага проектиране и изграждане на системи за домашна, сградна и индустриална автоматизация. Автоматизация на хотелски, административни и обществени сгради - BMS, PLC, DDC, SCADA. Енергиен мениджмънт. Системи за управление и визуализиране на производствени процеси и машини - PLC, SCADA, HMI. Системите позволяват управление през Интернет и мобилни устройства.
Производство на обувки.
Магазин за артистично осветление и идеи. Единични лампи, светещи пластики и акценти, проектирани и изработени от нашите дизайнери. Малки серии осветителни тела. Изработка на осветление и лампи по ваш проект или идея.
Изток Инвест 96 ООД предлага интериорни HDF и входни блиндирани врати на едро и дребно, на склад в София и Варна. Голяма складова наличност, богат избор на цветове, модели и размери. Цени на дребно от 179 до 1099 лв.. Фирмата набира дистрибутори за цялата страна, за които има сериозна отстъпка и много добри условия на доставка.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.