download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1097/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Дистрибутор на японската фирма OMRON. Предлагаме над 200 000 продукта за автоматизация, доставяни директно от централния европейски склад на производителя OMRON - честотни регулатори, терморегулатори, датчици, захранващи блокове, контролери и други.
Изработка и внос на корпоративни и лични подаръци, гурме подаръци и подаръчни кошници, протоколни подаръци, внос на сувенири, професионална интериорна декорация на дома и офиса, декорация на събития, аранжировки с цветя и декоративни растения, бизнес сувенири, брандирани подаръци, внос на рекламни сувенири и подаръци от Европа, онлайн магазин за луксозни подаръци и автентични модели.
Производство на хартиени и картонени опаковки за хранителни продукти и всякакви други изделия. Ламиниране, отщанцване, довършителни услуги, книговезки услуги, дигитален и офсетов печат, предпечатни услуги и други.
Кoректният партньор за вашият ремонт! Имате желание да ремонтирате и обновите своето жилище, офис или магазин на достъпни цени? Добре дошли при нас! Ние предлагаме качествени строителни ремонти и довършителни работи.
Внос и търговия на газова арматура. Фирма Хийт-ОН e представител на MADAS Srl. за България.
Ние Ви предлагаме пълна гама от софтуерни продукти, базирани на ERP системи и отделни модули, които варират от най-известните 1C и завършват със специализирани модулни решения в индустрията. Easy Solution Ви предлага да автоматизирате бизнес процесите във Вашата организация. Ние се стремим да предоставим: Грижа за всеки клиент - нашите експерти са в постоянна връзка, ако имате възникнали проблеми в работата, ние ще го решим бързо и ще Ви посъветваме как да се избегнат проблеми в бъдеще. Съобразена с Вашите нужди - дългогодишният опит на пазара ни позволява да се предвидят нуждите Ви и да предоставим идеалния продукт за Вас. Разумна цена - ние се опитваме да Ви предлагаме качествени услуги на достъпна цена. Надеждност и дългосрочно сътрудничество - ние нямаме еднодневни договори. Ако клиент дойде при нас, той ще остане с нас за дълго време, защото ние ценим нашите клиенти, и нашите клиенти от своя страна ни препоръчват на своите приятели. Една от основните дейности на фирмата е автоматизацията на магазини, развлекателни центрове, козметични салони, складове и т.н. чрез продажбата и инсталирането на машини и IT-поддръжка. Желаем Ви много успехи по пътя за автоматизиране на вашия бизнес!
Поли-Берш ЕООД е с основна дейност транспорт и сервизна дейност. Фирмата е създадена през 1994 г. Автопаркът се състои от 15 автовоза и 1 репатрак извършващи международен автовозeн транспорт. Автовозен транспорт и спедиция в цяла Европа и Азия.
В нашия онлайн магазин www.Detskimagazin.bg ще намерите всичко необходимо за Вас и Вашето дете, за да се развива то здраво и щастливо. Ние Ви предлагаме каталог наситен с висококачествени детски стоки - маркови детски колички, кошарки, колела, гимнастики, качествени бебешки и детски дрешки, детски био храни, а също и много весели играчки за момчета и момичета - дървени, образователни, интерактивни, плюшени.
„НЕОТРЕЙД 12” ЕООД произвежда и монтира алуминиева дограма, PVC дограма, фасади, алуминиеви парапети, щори, интериорни врати и метални конструкции. Изпълняваме всички видове монтажни и довършителни работи, саниране и изолации.
Antipodes е водещ български разработчик на бизнес софтуер. Компанията предлага цялостни решения за бизнесa, включително системи от клас BPM (Business Process Management), ERP Системи (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationships Management), допълнителни разработки и поддръжка.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.