download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1098/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Официален представител на ALMIG Kompressoren GmbH. Продава немски винтови компресори, хладилни и адсорбционни изсушители, филтри и ресивери за сгъстен въздух.
Фортън е водеща консултантска компания в сектора на бизнес имотите. Ние сме стратегически партньор на Cushman & Wakefield за България и Македония, което партньорство осигурява на нашите клиенти /корпоративни собственици, наематели, инвеститори и строителни предприемачи/ достъп до инвеститори в 55 държави по целия свят. Предлагаме целия пакет услуги, които покриват напълно сектора на бизнес имотите, а именно: бизнес консултиране, пазарни проучвания и оценки на имоти, услуги за наемодатели и наематели на офис площи, на търговски площи, на индустриални и логистични площи, търговска експанзия, управление на имоти и активи, проектен мениджмънт, инвестиционни сделки, сливания, придобивания, преструктуриране, дю дилиджънс и други.
За организациите в бизнес сектора еКомерс предлага корпоративно обучение. Обучението може да бъде както за начинаещи (например общ английски), така и бизнес ориентирано обучение. Занятията се провеждат на място в офисите на фирмата. Графикът на провеждане на обучението е изцяло съобразен с изискванията на фирмата възложител.
Производство на генератори с постоянни магнити, използвани в производството на електроенергия чрез водни, вятърни и горивни турбини. Генератори с постоянни магнити, алтернатор, възобновяеми енергийни източници, водна турбина, вятърна турбина, дизел генератор, електроенергия, ротор, статор, намотки, индукция, магнитопровод, кабел, бубина, ветрогенератор, ток.
Ремонт, поддръжка и продажба на компютри, лаптопи и офис техника.
Оборудване на автомивки, бензиностанции и ресторанти. ЕРМАНГ е 100 % частно търговско дружество, основано през 2000 г. в гр. Пловдив, България. Дружеството е специализирано в предлагане, организиране и извършване на дейности и услуги по проектиране, изграждане, доставка на оборудване, узаконяване, въвеждане в експлоатация, гаранционно и извън гаранционно поддържане на бензиностанции, автомивки и търговски обекти. От самото си създаване ЕРМАНГ работи на българския пазар като официален дистрибутор на ISTOBAL SA Испания – производител на машини и съоръжения за измиване на автомобили, автобуси и камиони. Продуктите „ISTOBAL” и услугите свързани с доставка, инсталиране, гаранционно и след гаранционно обслужване ни помогнаха да се утвърдим като един от лидерите в този сектор и успешно да разпространим марката ISTOBAL в България.
Доставка, инсталиране, пускане в действие, гаранционен и следгаранционен сервиз на: непрекъсваеми токозахранващи устройства UPS Riello с мощност в обхвата от 400VA до 800 kVA, дизелови генератори с мощност от 10kVA до 2200 kVA .
Предлагаме най-ниски цени за нощувки в модерен нискобюджетен хотел в София център, на 2-3 мин. от метростанция. easyHotel Sofia е представител на британската нискотарифна верига www.easyHotel.com, част от easyGroup с 22 нискобюджетни компании – www.easy.com, сред които авиокомпанията ww.easyJet.com. 57 климатизирани двойни стаи с индивидуални бани, двойни легла, безплатни Wi-Fi Интернет и кабелна TV, на цени от 38 до 68 лв. за стая, в зависимост от типа на стаята, датата на резервация и заетостта. Рецепция 24/7 • Условия за хора с увреждания • Безплатен паркинг • Платен гараж • Стая за багаж • Асансьор • Лятна градина • За непушачи • Настаняване – след 14:00 • Напускане – до 11:00 • Допуска се само куче-водач • На 5 мин. от Mall of Sofia • На 2-3 мин. от метростанция К. Величков • Централна гара и Автогара - 4 спирки с метро, 6 с трамвай, 5 мин. с такси • Аерогара София – директна връзка с метро. Иновативни, свежи и функционални, ние Ви предлагаме най-добрата цена, а в замяна Ви молим единствено да жертвате малко пространство и излишен лукс. Резервациите се предплащат онлайн на сайта на хотела или на рецепция. Не се приемат резервации по e-mail, телефон или факс, тъй като цените са динамични и зависят от датата на резервация и заетостта. Колкото по-рано резервирате, толкова по-ниска е цената! http://www.youtube.com/watch?v=EOqbpjSEzyk
Счетоводна къща МЕГ 82 е специализирано дружество в областта на счетоводните услуги, социално и здравно осигуряване, финансови и данъчни консултации. Ние предоставяме професионални счетоводни услуги на фирми от всякакъв бранш. Ръководим се от мотото “Коректност, доверие, точност и професионализъм“, защото знаем, че това е формулата за постигане на целта ни, а именно - предоставяне на висококачествени услуги в областта на счетоводството. Доверете ни се!
Производство на професионални кухненски съоръжения - електрически и газови професионални готварски печки, фурни, пекарни, скари, котлони, грилове, пържолници, работни маси, умивалници, стелажи, уреди за бърза закуска, кетъринг, професионални кухни и улична търговия.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.