download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1104/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Limitless Technology е бързо развиваща се българска IT компания в областта на информационните технологии, учредена през 2016 г. Екипът ни обединява квалифицирани професионалисти, с умения и опит в разработването и поддръжката на софтуер и приложения.
-Физиотерапия. -Масажи. -Кинезитерапия. -Козметика. -Фризьорство. -Маникюр и педикюр.
Фирма за производство на торове - гел торове, водоразтворими торове, течни торове, хелати. Внос и търговия с торове.
МАШТЕХНИКА ООД е търговска фирма, която чрез своя потенциал е в състояние да предложи опита си в следните области: - реализация на вътрешния и външен пазар на оборудване, което вече не е необходимо за Вашата настояща производствена програма; - доставка от вътрешния и външен пазар на употребявани и нови машини и оборудване. Областта на нашата дейност по видове машини: -стругове, фрези, шлайфмашини, борверзи, карусели, зъбообработващи машини, резбообработващи машини, щанцови преси, хидравлични преси, механични преси, ковашко-пресово оборудване, абканти, гилотини, листоогъващи машини, оборудване за производство на тръби и прътов материал, развалцовъчно оборудване, машини за производство и обработка на тел, шприц - машини за пластмаса, машини за текстилната индустрия и много други.
Отдаване под наем на мобилни кранове, услуги с автокранове, платформи за извънгабаритен транспорт и други видове тежка строителна механизация.
Фирмата се занимава с проектиране и изграждане на газови инсталации, доставка на газ, оборудване за газови инсталации, компресиран природен газ, регулатори за газ и др.
Фирма "Данива" се занимава с печат на рекламни материали, хартиени торбички и др.
Фирмата се занимава с превод и легализация.
Всичко за вашето дете, бизнес и офис на едно място - детски книжки, книжки за оцветяване, парти артикули, покани за рожден ден, свещи за рожден ден, надписи за рожден ден, парти шапки, хартии, картони, папки, дребна канцелария, всичко за ученика, ученически раници, несесери, блокчета, скицници, тетрадки, моливи, боички, глини, пластилини, чертожни инструменти, знамена.
Продажба на дребно на санитарно - хигиенни продукти, почистващи и дезинфекциращи препарати и изделия, лични предпазни средства, апарати за кръвно, инхалатори, термометри, въздухопречистватели, пелени за възрастни, помощни средства за хора с увреждания - нови и втора употреба.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.