download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1089/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Клима Терм 09 ООД предлага голям избор от климатични системи, икономични стенни и подови климатици, подово - таванни климатици, както и стенни мултисплит системи и системи за централна климатизация VRV и VRF. Изгражда и ремонтира климатични системи, вентилационни системи, централно, локално парно и соларни системи.
Мебели “ТОПАЛ” предлага цялостен интериорен дизайн на жилища и обществени заведения. Фирмата е на пазара повече от 20 години и реализира производство и дизайн на мебели за дома (кухни, спални, детски, холни, антрета, бани) и обществени заведения (офиси, ресторанти, аптеки, магазини).
Фирма ПКИ "Царевец" произвежда книжен канап от натронова хартия /различни размери/, меки архивни папки с машинка, твърди архивни папки "Дело и "Архивна" с връзки. Изпълнява поръчки за папки с печат и размер по желание на клиента. Изработва хартиени пликове с различно лого и печат, както и без печат. Пликовете са с приложение в хранително - вкусовата промишленост и в аптеките. Извършва книговезки и печатарски услуги, мека и твърда подвързия. Като фирма с дългогодишни позиции на пазара, ПКИ "Царевец" се утвърди като една от водещите в своята област, известна с лоялност към своите клиенти и бързо изпълнение на поръчките.
Фай Груп е сред лидерите в уеб дизайн индустрията в България. Предлагат се изработка на уеб сайт, оптимизация за търсачки, кампании в социални мрежи и провеждане и организиране на цялостна Интернет реклама.
PlatformaMedica.com e първата в България професионална мрежа в сферата на хуманната, денталната, ветеринарната и алтернативната медицина и фармация. Тя е предназначена да бъде в полза на всички представители на медицинските среди, както и на производители, търговци и фирми, предоставящи услуги пряко свързани с дейността на медицинските лица.
Конас ООД е един от най - големите производители на сух дървен материал, греди, дъски, обшивка, дюшеме. Фирмата поддържа постоянни складови наличности.
Директен вносител на мебелен обков, аксесоари и материали за мебелното производство.
Търговия с продукти за обзавеждане на баня. Италиански и испански гранитогрес, фаянс, теракота, мебели за баня и др. Сириус България е дистрибутор на българския производител за керамични плочки и гранитогрес KAI GROUP. Фирмата предлага и поддържа складови наличности на изключително богата гама от керамични плочки и гранитогрес на италиански и испански производители. Основните продуктови групи за обзавеждане на баня, които предлага Сириус България са: • Фаянс от български, испански и италиански производители. • Теракота. • Гранитогрес. • Санитарен порцелан – външни мивки, мивки с плот и за вграждане, Моноблок WC комплекти, Конзоли, Тоалетни чинии - висящи и за монтаж на под. • Пълната гама смесители – стенни и стоящи, за мивки и умивалници, вани, душове, бидета, кухни и др. • Душ кабини и парни душ кабини с голямо разнообразие от дизайн и размери. • Душ панели. • Вани и хидромасажни вани. • Комплекти мебели за баня. • Аксесоари за баня. • Фугиращи смеси. • Лепила за плочки и санитария. Сириус България ООД предлага и изработка на проектен дизайн и визуализация за обзавеждането на вашата баня.
Нашият екип може да Ви помогне да стартирате своя бизнес - регистрация на фирми, абонаментно счетоводно обслужване, ТРЗ, подаване на ДДС декларации, изготвяне на ГФО и други административни услуги. Можем да сме вашия делови партньор и съветник, като Ви предоставим различен поглед върху вашите финанси.
Бизнес хотел - 3 звезди, в идеалния административен център, близо до Президентството, МОЛ София и главните търговски улици в София. Ресторант - 50 места, семейни и бизнес партита. Конферентна зала.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.