download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1079/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Занимаваме се с изработка, хостинг и поддръжка на сайтове, както и тяхната оптимизация и популяризация в интернет с гарантирани резултати. Работим на базата на най - съвременните и иновативни технологии на Microsoft.
Внос и дистрибутиране на крепежни елементи от европейски производители - Index, Bralo, Allfa Dubel, Schroder, Ambrovit - винтове за дърво и метал, за гипсокартон, за дограма, анкери, дюбели, попнитове и инструменти за тях.
Стоматологичен център "Бацелова" е събрал екип от специалисти, които се грижат за блясъка на Вашата усмивка. Предлагаме различни видове процедури и лечение – избелване, порцеланови фасети, корони и мостове, ендодонтия, бели пломби, лечение на парадонта, валпласт протези, зъбни импланти, почистване с ултразвук, полиране, флуоризиране и др. Ако се нуждаете от профилактичен преглед, лечение или искате да промените своята усмивка, заповядайте за безплатна консултация! Нашият екип ще изготви за вас индивидуална програма, ще планираме необходимото лечение и заедно с Вас ще постигнем желаните резултати. Ние непрекъснато инвестираме в най - новите технологии, за да осигурим най - висок стандарт при решаване на Вашите стоматологични проблеми. Използваме само техника на водещи в бранша фирми, а обстановката ще Ви осигури атмосфера, в която да релаксирате и избягате от напрежението на ежедневието, да се почувствате обградени с грижа и тотален комфорт.
Б & М Енерго Груп ООД е регистрирана през 2007 г. в гр. София, с основен предмет на дейност търговия с промишлена арматура, в т.ч. на резервни части за ВиК, отопление и вентилация и такива за съоръжения в енергетиката и химическата промишленост. Продуктите които предлагаме са както следва: месингова, чугунена и стоманена арматура, арматура от неръждаема и кована стомана, компенсатори, бътерфлай клапи, кранове с пневматични задвижки, кондензни гърнета, сондажни помпи, месингови вентили, видове фланци и хидратанти. Линията на нашата идея е да продължаваме да следваме безпрекословно набелязаните цели на коректност, прецизно обслужване и доверието на нашите клиенти.
В Уникарт Вие можете да откриете артикули за всеки празничен повод, както и туристическо ориентирани продукти. Предлагаме Ви празнични картички, сувенири, подаръчни торбички и опаковъчна хартия, магнити, чаши, календари, пътни и илюстровани карти. Уникарт се наложи с разнообразието на артикули и новаторската атмосфера, която предлага.
Фирма Орион 94 се занимава с изработването на полиетиленови и хартиени изделия, изделия за еднократна употреба, алуминиево и стреч фолио и др.. Произвеждаме рекламни торбички с печат и различна големина за Вашия бизнес. Можете да разчитате на качество и бързина на изработката, както и доставка. Разполагаме с верига от фирмени магазини и складови борси на територията на гр. Варна и Русе.
Пами 2 е мебелна компания, разполагаща с невероятна гама от продукти, отличаващи се със стил и самобитност. Изработваме и предлагаме с интериорно оборудване за всяка стая от Вашия дом или офис, правим също и индивидуални поръчки. Можете да откриете наши магазини във Велинград, София, Варна и Шумен, а предлагаме и безплатна доставка и монтиране на територията на цялата страна.
Домът за възрастни хора "Радка Кашева" приема хора от цялата страна. Намираме се в един от старите квартали на София, Горна Баня, и предпочитано място за живеене, поради комуникативното си място и уникалната природа в полите на планината. Разполагаме с капацитет 15 души, за които се грижи персонал от квалифицирани кадри и помощни служители, като се полагат 24-часови грижи за осъществяване на ежедневните дейности, постоянен медицински надзор и хранене, съобразено с индивидуалните здравословни нужди.
Фирма ИРИДИА ООД е специализирана в доставка, монтаж, поддръжка, ремонт и сервиз на оборудване за производство на сгъстен въздух: - висококачествени винтови и бутални компресори REMEZA, винтови компресори, пневматични инструменти и аксесоари Chicago Pneumatic, сертифицирани инсталации за пренос на сгъстен въздух с алуминиеви тръби и компоненти TESEO, както и на автосервизно оборудване: - гумодемонтажни, баланс машини, подемници, стендове за реглаж на преден и заден мост на фирма Sice, линии за годишни технически прегледи ENERGOTEST, подемници, цялостно оборудване за смяна на масло Werther, заваръчно и автотенекеджийско оборудване Wielander+Schil, професионални ръчни инструменти Proxxon и Knipex.
Производство и продажба на плетени потници и комбинезони от акрил (пан) и вълна. Продажба на едноцветни тениски от трико.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.