download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1086/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Буллес груп e официален представител за България на Schweighofer group - австрийския производител на дървени пелети и екобрикети, които са екологично и много перспективно гориво. Отоплението с дървесни пелети има много предимства пред изкопаемите горива за отопление. Използването на котли и печки за отопление с пелети и брикети е реална алтернатива на познатото ни отопление. При отопление с пелети и брикети се използват възобновяеми и екологични източници на енергия, което съответства на главните цели на ЕС в сферата на енергетиката. Пелетитe и екобрикетите, произведени от Schweighofer group са висококачествени и с доказан ефект. Изпитани са в международно призната, акредитирана лаборатория и са сертифицирани по стандарт DINplus 7A040. Това е доказателство за висока калоричност, ниско пепелно съдържание и безпроблемно използване от отоплителните системи на пелети.
Печат на каталози, брошури, флаери, нестандартни изделия, пликове, календари и др..
Патриотичен електронен магазин. Продажба на български знамена, медальони, дрехи и книги на патриотична тематика.
Изработва правотокови колектори за трамваи, тролейбуси, локомотиви, товарни и леки автомобили. Избиване на дъна за газови бутилки, чугунени отливки и авто - услуги. Изработка на дървени каси и палети.
”Хамалницата от Люлин” е специализирана в пренасянето и транспортирането на имущество: вещи, оборудване, техника, каси, пиана, както и други тежки предмети. Ние осигуряваме бързи, експресни и обикновени хамалски услуги на достъпни цени. Доверете ни се и ще Ви лишим от главоболието покрай преместването на вашият дом, офис или магазин. Очаквайте грижа и отговорност, приемливи цени и усмихнати хора, готови да Ви помогнат в труден момент!
В нашият магазин ще намерите всичко необходимо за комфорта на вашето бебе или дете. В нашият блог може да прочетете полезна информация или нещо интересно. Форумът ни е само ваш. Екипът ни е изцяло на Ваше разположение!
Ремонт и поддръжка на компютри по домовете - за гр. Пловдив.
Алтех ЕООД е българска фирма, която се занимава с търговия с компютърна техника. При нас ще откриете преносими компютри, настолни компютри, офис техника, компютърни компоненти, мултимедия и още много други устройства. Предлагаме също така абонаментно обслужване на фирми, консултации и диагностика на компютърната техника, посещения по домовете, услуги свързани с мрежи и конфигуриране на мрежови устройства и други.
Производство и ремонт на електродвигатели.
Асоциация "Солидарност" работи в областта на психосоциалното лечение на алкохолна зависимост (алкохолизъм), хазартна зависимост и наркоманиите (зависимост от наркотици). Основната дейност на асоциация „Солидарност” е развитие на програма за рехабилитация и ресоциализация на зависими от алкохол, наркотици и хазарт. Програма "Солидарност" е дневна терапевтична общност, създадена през 2003 г. и е с голям опит във възстановяването от хероинова зависимост. Наркоманиите (зависимостта от наркотици), алкохолизмът (зависимостта от алкохол) и хазартната зависимост представляват разстройства на поведението, които възпрепятстват нормалното функциониране на индивида в обществото. Именно поради това възстановителната програма на "Солидарност" се фокусира върху научаването и поведенческата промяна.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.