download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 257/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Резервни части за индустриални шевни машини и за гладачна техника, игли, ножици, подгъвачи, водачи, конци, консумативи и аксесоари свързани с шевната индустрия. Над 5000 артикула на склад от фирми: Lammertz, Groz-Beckert, Schmetz, SNF (Singer) MR-needles, Brother, Durkopp, Juki, Pegasus, Rimoldi, Kansai Special, Kingtex, Singer, Siruba, Pfaff, Toyota, Consew, Mitsubishi, Eastman, Wolf, Yamato и много др.
Предмет на дейност: дистрибуция и търговия с етилов алкохол за хранителни, медицински и промишлени /дена туриран/ цели/96,45%/. Предлага емулсии, ароматни композиции, оцветители и екстрати за производство на безалкохолни напитки и сладкарската промишленост.
Директен внос и търговия на едро и дребно с: химикалки и пишещи инструменти - ICO, STYB, klio etеrna, PRO DIR, ръчни часовници с лого на клиента, промоционални продукти, плажни артикули в нестандартни и стандартни форми, фотоапарати, бинокли и монокли в нестрандартни форми, шапки, тениски, подложки за мишки, пълноцветно печатани мишки, чаши, ID карти, текстилни ленти за ID карти и GSM, с лого на клиента, термо-реагиращи продукти (вкл. чаши), салфетки и подложки за бира и кафе, шоколадови и сладкарски артикули за презентации и панаири с логото на клиента, запалки, кибрити, калкулатори, печатни издания, календари, бележници, големи складови наличности на химикалки, CD - бизнес-карти, Flash презентации, електронни каталози.
Проектира и изработва: светещи реклами, табели, рекламни надписи, изделия от плексиглас, флагове и транспарти; печатни рекламни материали и др.
Жакардови /тъкани/ етикети; Текстилни фирмени и ръстови марки; Хартиени икартонени етикети; Емблеми.
Производство на витоструговани изделия, закачалки /стоящи/, цветарници, парапети, сувенири /мускали/ и др.
Bulgarian manufacturer and wholesaler of handknitted garments, unique designs, timeless fashion.
Проектиране и изработка на нестандартно технологично оборудване в областта на автоматизацията на дискретното производство, системи за контрол и управление. Коркообработващи технологии, машини за нанасяне на цветен печат върху коркови тапи. Манипулатори и роботи с общо и специално предназначение. Конструктивна разработка на изделия подлежащи на автоматичен монтаж, проектиране на монтажна технология, манипулатори и роботи за автоматичен монтаж. Партньори - FESTO, INA, General Electric, Phoenix Contact, Siemens, Vexta (Oriental Motor), Rital.
Изработка на широка гама изделия от Полиолефини, Полистирол, ПЕТ и др. по метода леене под налягане; Изработка на шприцформи по дизайн на клиента; Работа на ишлеме.
Производител на декоративна, градинска, домакинска керамика и керамични изделия с рекламна цел.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.