download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 264/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Сметосъбиране и сметоизвозване. Битови услуги - почистване на домове и офиси, унищожаване на насекоми и гризачи. Почистване на снежни натрупвания. Рециклиране на хартиени отпадъци. Производствона на кори за яйца (овоцелови табла) и др.
Нашето предприятие е дългогодишният производител на метални апликати за униформените облекла на съответните ведомства в България. Произвеждаме копчета, наръкавни и нагръдни знаци, емблеми, метални фирмени марки, всякакви рекламни изделия - значки, ключодържатели, табели и т. Н., изработени чрез металопресови технологии (press-tech), ажурно гравирани с лазерна технология (laser-tech) или по галваничен път.
Изработка на: дръжки за лопати, кирки, тесли, чукове, зидарски инструменти, брадви и др.; Дибли от Ф 3 до Ф 100 мм с дължина по желание на клиента; Пясъчни часовници - различни големини; Джобни везани ножчета, туристически ножове, сувенирни ножове, ками, мечове и др.
Проектиране и производство на управления за стъпкови двигатели, трафик радари, измервателни уреди и системи, импулсни захранвания. Дистрибутор на стъпкови двигатели от MAE SpA - Италия.
Производство на палети от широколистни дървесини, стандартни и по заявка. Изделия от влажна и суха таполова дървесина. Бичене на трупи на ишлеме.
Производство на пружинни пакети БОНЕЛ, производство на матраци, производство на платове за матраци.
Супервайзорски контрол и изпълнение на инженерингови и строителни поръчки. Полагане на покривни хидроизолации, индустриални топлоизолации на тръбопроводи, антикорозионни, химични, противопожарни и други епоксидни и полиуретанови покрития. Извършване на песъкоструйни и бояджийски работи. Вносител на безазбестови уплътнителни продукти от тефлон, графит, карбон, арамид, салникови плетени набивки, механични челни уплътнения, уплътнителни листи, гарнитури и хидравлични пръстени, салникови смеси за помпи и арматура от САЩ. Вносител на каменна минерална вата за топлоизолации, огнезащита и звукоизолация за строителството и индуктрията. Доставчик на ремонтни системи за индустриална поддръжка, почистващи химикали, обезмаслители, ръждопреобразуватели, химикали за обработка на промишлени води в охладителни и отоплителни инсталации, смазочни продукти. Консултантска дейност в областта на енергетиката и ремонтните работи.
Производство на стъклопластови изделия работещи в неотрална и агресивна среда.
Производство и търговия с полиетиленови и полипропиленови тръби и фитинги. Продуктите, предлагани от ДЕВНЯ ПЛАСТ АД са произведени по технология, ноу-хау, машини и суровини, доставени от Wavin Overseas B.V., Холандия, най-големият световен производител на тръбни системи под налягане. Продукцията на ДЕВНЯ ПЛАСТ АД е подходяща за транспортиране на питейна вода (студена и гореща), газ, промишлени флуиди, за кабелополагане и кабелни канали, напоителни и отводнителни системи, системи за отпадни води. ДЕВНЯ ПЛАСТ АД разполага с най-модерно оборудваната лаборатория в Източна Европа, която гарантира качеството на произведената продукция. ДЕВНЯ ПЛАСТ АД предлага продукти на атрактивни цени и с гарантирано качество.
Производство на битови и паркови осветителни тела.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.